Te schimbi si devii mai sociabila vorbesti vezi cum esti tratata si daca treaba merge atunci e bine.
Evident, sa fii mai sociabila. Pai sa cunosti persoane noi, sa nu stai numai in casa, sa iesi pe cat posibil si asa te vei obisnui cu lumea.
Pur si simplu asa e firea ta. daca nu iti vine sa fii prietenoasa si draguta sau altele nu a ce face.Sau ai ce face. da asa obligandu-te pe tine. nici eu nu-s prea sociabila.de exemplu mai degreaba vine cineva la mine sa faca,,,, cunostinta decat sa ma duc eu la el ... Asta e.pe tine sa te iubeasca lumea asa cum esti
Să-ţi asculţi inima când îţi spune ceva,să priveşti în jurul tău şi-ai să vezi că fără comunicare,puţin tupeu şi felul tău de-a fi nu faci nimic. Nu cred că vrei să stai toată viaţa retrasă,ascunsă sau sub aripa ocrotitoare a unei prietene. Fi mai îndrăzneaţă,cine te mănâncă dacă discuţi deschis,sincer şi frumos cu cei din jurul tău?! O viaţă ai,trăieşte-o cât mai frumos alături de prietenii adevăraţi!
Învaţă să fi plăcută,să zâmbeşti,să faci ce simţi, să te exprimi mai des, să-ţi impui şi tu punctul de vedere...
Mult succes!
Probabil esti timida asa-i.ar trebui sa fi u insuti pentru ca lume te place asa cum esti nu sa ai doua fete ca nu e bine
heyyy1 întreabă: