| TpuFanNrUNU a întrebat:

NU sunt sigur ca asta e o intrebare si probabil ca voi primi o avertizare da nu conteaza oh go on. Am stat cu o fata 1 saptamana da sa vedeti faza. Ea sta cu unu de 4 saptamana dar ala nu o mai baga in seama, nu ii raspunde la sms, la prieteni le zice ca fata este de fapt o prietena nu gagica si a chemat-o odata in parca, si a doua zi fata (roxana) a aflat ca mergea in parca ca sa joace fotball ( PE BUNE ADICA WOW!?) si marog am vb cu ea 2 seri puna la 5. I-am zis ca imi place de ea si daca sta cu mine. A zis da dar dupa 1 saptamana auziti ma suna si imi spune ca nu mai poate sta cu mine ca ii este gandul la ala. OK OK stau si ma gandesc eu am vb cu ea in fiiecare seara. Cred ca in 2 zile mi-a spus mie cate nu i-a spus lu doamna mama ei ( rolling on the floor ) [am talent sa castig increderea la oameni] si dupa aia se intoarce la ala care isi bate joc de ea (ok deci nu mai inteleg). Marog sa fiu sincer nu stiu dc dar chiar am inceput sa tin la ea (dada chatterbox doar dupa 1 saptamana clown si ma simt aiurea acum. Ce sa ii zic ca nu stiu deci m-am blocat intr-un hal de nu va zic... Pls Help dau funda (aaa si app am 14 ani; P)

4 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Femeia e coasta de drac daca te desparteai tu de ea iti sucea mintile si te impacai cu ea dar daca femeia se desparte de tine greu dar foarte greu se mai intoarce la tine acum depinde de persoana

| SimoooSven a răspuns:

Pai...vezi cum se mai comporta.multe fete sunt cu capu`n nori.nu isi dau seama ca se profita de ele...ma rog.cucereste`o.deschidei ochii.
pana la urma o sa isi dea ea seama!winking
fundita?batting eyelashes

| Sshine a răspuns:

Eu cred ca e intrebare laughing pai thinking sincer nu stiu ce i`ai putea zice exact, dar incearca sa-i deschizi ochii daca zici ca idiotu`ala (scuzati expresia) doar isi bate joc... Mult succes si numai bine oO

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spunand-ui ca vrei sa fii cu ea cand in momentul in care ea e suparata din cauza iubitului mai mult o sa va distantati
mai bine ajut-o cu niste sfaturi, fii alaturi de ea...
faptul ca ti-a spus multe lucruri inseamna ca are incredere in tine nu ca ii place de tine straight face