Facebook e o prostie supra-evaluata....sunt o multime de alte siteuri de socializare mult mai bune decat facebook, dar care nu se stie nimic de ele
Un exemplu se poate?:d
Http://www.bebo.com/
un site in crestere
Chiar si TPU este in descriere o retea sociala....ideea este ca facebook ocupa aceasta piata si siteu-urile mai putin cunoscute nu ajung sa se dezvolte chiar daca sunt bine facute!
Uita-te la google+, eu zic ca e mult mai bun ca facebook, dar nu il foloseste nimeni
O sa il foloseasca, ca si cu hi5. Toate la rand, pana se plictiseste populatia.
Hi5-ul a picat. e demodat raw..plus ca compania Tagged a cumparat hi5 dupa cate stiu. Facebookul desi nu are teme misto de profil si nu mi se pare foarte stilat si frumos a fost mereu la moda..incearca si my space-ul si twitter..eu am cont in fiecare
Stii...depinde de gusturi aici!
Hi5 si facebook sunt populare pentru ca se axeaza mai ales pe cunoasterea de persoane noi prin intermediul lor si popularitate in randul userilor!
Google+ se axeaza mai ales pe un grup mic de prieteni ...cu care poti sa faci video chat in acelasi timp, sa ii organizezi cum vrei tu ..etc
Google+ e mai,, exclusivist,, ...la inceput de ex. aveai acces numai cu invitatie
cred ca o sa reziste, pentru ca nu si-a propus niciodata sa darame facebook
*cel putin asa cred eu *
Fratilor, v-ati prea ambalat (nu o zic in sensul rau }Aveam nevoie de un raspuns orientativ, dar apriecez :bd!
Ma...decat sa te plangi ca nu iti raspunde nimeni la intrebare mai bine sa te plangi ca iti raspund prea multi
Da, asa e. Insa nu m-am plans niciodata ca am prea multe raspunsuri. Cu atat aflu si eu mai multe Nu-i asa?
Corect
Da desigur k nu stie exemple. facebook e bun..cu timeline nu m-am plictisit de loc. dar recunosc ca imi place mai mult Tagged
Pe mine una, ma enerveaza timeline!
Eu una nu am facebook si nici nu vreau sa am. E o risipa de timp sa stai in fata pc-ului pe facebook. Ce e facebook-ul? Mare chestie vorbesti voirtual cu tot felul de necunoscuti, dar si cu prietenii in loc sa te duci frumos afara si sa vorbesti cu ei fata in fata.
Parerea mea...:d
Sunt foarte multe syte in ziua de astazi, problema e ca m-am saturat de net, te sfatui sa iti petreci timpul nu numai la net, dar mai mult cu prietenii, parintii, in colaborare, te vei distra mai bine...
Nic întreabă:
asdfghjkl24 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: