| Mayyyyyy a întrebat:

Nu v-ati saturat de acele persoane care te ajuta cu sfaturi foarte bune(tu esti bucuros si vrei sa -dai funda)dar cand la sfarsitul frazei, parca cerseste funda mai vrei sa dai? ma supara faptul ca multi te ajuta dar doar pentru funda! voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Dean1996 a răspuns:

Sunt 100% de acord cu tine,si eu m-am saturat de ei,sunt persoane care nu vor s-ajute, ei raspund pentru funda, ceea ce e gresit.Site-ul asta a fost facut ca noi oamenii, sa ajutam alti oameni, dar lumea nu intelege asta.Cred ca e un fel de competitie si scopul e sa avem cat mai multe fundite.Nu,nu e adevarat dragilor.Eu am 273 de funde,nu pot spune nici ca sunt multe nici putine dupa mine,dar nu ma intereseaza asta,pentru ca stiu ca dincolo de aceste funde,am mai luat si ID-uri prin privat sa ajut lume, si asta e tot ce conteaza, e satisfactia mea interioara.Multi oamenii de pe site-ul asta ar trebui sa invete ca nu iti trebuie mereu un "multumesc de la cineva". Conteaza s-ajuti, si sa stii tu insuti ca ai ajutat acea persoana.Pacat de persoanele alea,care cer funda la final dupa ce raspund, am vazut unele raspunsuri foarte bune, dar cand am vazut "funda?" la final imi venea sa-mi trag palme.Pacat,iti spun, uni chiar dau raspunsuri bune.

4 răspunsuri:
| ioionutbest a răspuns:

Buna! Sunt de acord cu tine unele sfaturi pote nici macar nu sunt gandite de ei insusi iar la sfarsitul discursului intreaba funda? De parca acel sfat nu ti-l ofera pentru ca intr-adevar ai avea nevoie de el ci pur si simplu pentru o amarata de funda Eu personal nu ofer funda cesetorilor si ma bucur ca mai sunt si altii de acord cu mine! BRAVO!

| Deealovestpu a răspuns:

Total de acord.in primul rand cu ce te ajuta o amarata de fundita puppy dog eyes laughing Ideea e ca multi reactioneaza dupa modelul,"daca speli vasele primesti 10 lei" sau dupa cum reactioneaza cainii "da labuta si vei primi un os!" Asa si ei, ca sa ajute vor sa primeasca ceva in schimbhappy... eh totusi, sa le facem pe plac ca sa le luminam ziua happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ioionutbest, eu te-am tinut minte. Vrei sa ajungi userul anului? Bine, faptul ca insinuezi funda nu te face diferit de cei ce-o dau pe față.
@Elyna, pai tocmai aia e faza ca aia care nu dau sfaturi folositoare cer funda cel mai des, sau asa am vazut eu.

| GoronVio a răspuns:

Sunt foarte inervanti mai ales cand zic rasunsul... si na imi dai funda lol((:
Nas vrea sa fiu ca ei si apropo 100% Buna intrebarea!