anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu v-aţi săturat de aceşti copii care pun întrebări despre teme? Ştiu că poate sună stupid, dar chiar aş vrea să se i-a nişte măsuri serioase.Nu mă credeţi, dar am 14 ani, nu învăţ excelent la şcoală, dar prefer să-mi fac temele cum ştiu, cum pot, decât să aştept să-mi facă alţii temele. E grav, şi foarte îngrijorător, ştiind că aceşti copii, de altfel ca şi mine, vor rămâne proşti toată viaţa, aşteptând mereu să le cadă din cer tot ce au nevoie.Cine este de acord cu mine, şi ce idei aveţi în combaterea acestui fenomen?

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Eu m-am săturat și de cei care le și rezolvă!
Pa, pa.

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei Jane! Decat sa te enervezi mai bine ignora aceste intrebari. Asta e. Daca nimeni nu ia nici o masura. Oricum, exista persoane care raspund la intrebarile acestor "copii". Din pacate exista. N-avem ce sa facem decat sa ignoram.

| birdie14 a răspuns (pentru stefaniacristina77):

Nu mă enervez,doar că mi se pare prea exagerat.Şi asta este şi ideea,cu toţii ar trebui să ignore astfel de întrebări,poate cu timpul vor dispărea, dar problema este că suntem manipulaţi de "Fundă". Unii ar face orice pentru ceva atât de neînsemnat.Şi cred că ai drepatate, ar trebui să trec peste asta.

| stefaniacristina77 a răspuns (pentru birdie14):

Si pe mine ma streseaza faptul ca toata lumea ar sarii in cap pentru o funda straight face. Dar ce sa-i faci?! Nu putem face nimic. straight face.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Pentru asta poti raporta intrebarile happy

e mult mai simplu sa pui intrebarea in legatura cu tema decat sa ne fortam creierul vreo juma` de ora sa rezolvam exercitiile.

| birdie14 a răspuns (pentru MasterOfDisaster):

Asta e şi rostul temelor,să-ţi pui creierul ăla mic la treabă,că de asta de duci la şcoală. Dacă nu ştii roagă pe cineva să te lămurească, nu să-ţi facă toată tema, şi tu să nu pricepi nimic.

| MasterOfDisaster a răspuns (pentru birdie14):

Eu sincer imi fac temele singura, da` ziceam doar din punctul de vedere a celor care pun intrebari despre teme.
am macat eu un „se pare ca" inainte de „e mult mai simplu etc."

scuze happy

| birdie14 a răspuns (pentru MasterOfDisaster):

Nu-i nimic...Mai greşim. happy

| ella369 a răspuns:

Nu am idei (in combaterea acestui fenomen) dar nu ar trebui sa le fie permisa postarea acestor intrebari.

| birdie14 a răspuns (pentru ella369):

Ai drepatate.Şi mulţumesc pentru răspuns.

| uzitarG a răspuns:

De acord cu tinewinking:d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt de acord cu tine. Si mai ales unele teme le-as rezolva eu ca imi sunt dragi si frumoase, dar vreau sa ii pun la munca. Ii doare undeva de regulament, se gandesc ca funditari sunt destui si ca nu le va fi raportata intrebarea pana se gaseste unul sa raspunda. Si da, si eu am 14 ani.

Idei? Ar fi cam asa: sa se faca o noua lista a rusinii, ce s-a facut acum doi ani pe blog, sa ii scoata in fata, sa se simta rusinati. Dar slabe sanse, daca nu se simt sa puna intrebarile astea. Nu stiu daca ajuta raportarea. Sau sa se faca un site special pentru a rezolva teme, sa plece de pe TPU. Altfel, nu se poate combate acest fenomen. E destul de trist.