| Dutzulescu a întrebat:

Nu v-ati saturat de atata Hana Montana si de mediatizarea ei de parca ar fi fata lui Tony Montana?(nici nu stiu la ce categorie sa pun intrebarea rolling on the floor )

Răspuns Câştigător
| Flori a răspuns:

Problema e ca ajungem noi la saturatie, si se ridica, cu mult avant, alte mii de admiratori!laughingSi daca ai pune intrebarea:"cine-i Tony Montana", raspunsul ar veni:"cred ca-i unchiul Hannei Montana"!laughing

8 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Nu ma intereseaza persoana ei si nici altceva care are legatura cu ea asa ca nu ma obosescbig grin.

| RXN a răspuns:

Personal, nu-mi pasa. O sa se sfarseasca intr-o zi si cu ea, o sa apara alte vedete din astea de duzina.yawnOricum, nu ma obosesc nici sa numar zilele ei e glorie, nici sa ma agit cu persoana ei.

| Onutzyk a răspuns:

Normal ca da...sh sa vada ana boisan adica antiteamedward ce intrebare ca moare de ciuda laughing)

| Dutzulescu explică:

Cyrus the Virus.Vai de cultura mea generala...rolling on the floor

| Dutzulescu explică:

@ anonim, Show your face! rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, pentru cultura voastra generala, Hannah Montana este Miley Cyrus, care, cand era o fetita, purta o peruca blonda si canta pentru copii mici.In prezent, nu mai poarta peruca si canta sub numele de Miley Cyrus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot asa s-au saturat si de RBD oh go on
laughing Satul de prostituata asta mica pana peste cap.invata minorele sa faca lap-dance si dans la bara.