| thatsmile a întrebat:

Nu v-ati saturat de tampitii/tampitele sau paginile de pe facebook care fac comparatii intre Justin Bieber sau One Direction.Nu ca sunt fana Justin Bieber, dar m-am saturat sa aud sau sa vad astfel de aberatii.Ce?! Nimeni nu are dreptul sa critice pe mine.In plus de asta,Justin Bieber fata de cei care critica a realizat ceva pana acum,are succes si are fane, are bani si observ ca parerea lui conteaza uneori. Ceilalti ce-au realizat? straight face

3 răspunsuri:
| BiancaBaby a răspuns:

Nu te supara pe mine dar eu nu-l suport pe justin bieber in schimb ador 1D
nu am nimic cu el doar ca nu-mi place nici cum canta, nici cum arata nu-mi place nimic la el

| thatsmile explică (pentru BiancaBaby):

Si eu ascult One Direction.

| luniii a răspuns:

Sunt total de acord cu tine! Vezi tu unii oameni sunt atat de retardati (imi scuzati limbajul dar asa este)incat nu pot accepta ca un pusti are foarte multi bani inca de la 16 ani.Asta este frate pana la urma urmei lui i`a lasat Dumnezeu o voce frumoasa si o sansa pentru asi promova vocea.Am vazut si eu multe aberatii gen"Un avion se prabuseste cine vrei sa traiasca Justin sau un caine"straight face mi se pare pur si simplu ridicol! Nu ca as asculta eu melodii multe de la el sau poate nu ascult deloc dar nici mie nu imi plac manelistii si asta nu inseamna ca trebuie sa distribui poze gen"cine vrei sa traiasca Nicolae Guta sau o pisica".
Asta este oamenii sunt prosti +invidiosi ce iese..hmm ai putut vedea si tu!