| Th3eo a întrebat:

Nu v-ati saturat si voi de intrebarile stupide pe care le pun unii pe acest site? Eu da. M-am saturat sa vad numai intrebari despre metin, despre stausuri pentru nu stiu cine, despre numele de pe facebook si despre multe alte lucruri stupide. De curand am descoperit o intrebare care m-a amuzat peste masura: "Care este rostul cartilor? Mie unul mi se pare o risipa de timp pentru ca multe carti si varianta cu film si daca citesti mult poti orbi. FUNDA pentru cel mai bun raspuns". Aceasta persoana, la fel ca multe altele de pe acest site sunt inculte si pun intrebari de-a dreptul stupide. inainte acest site era mult mai interesant dar acum nici macar nu mai am la ce intrebari sa raspund.

8 răspunsuri:
| Andrei233 a răspuns:

Bravo.Te sustin!

| Georgix a răspuns:

De acord!

| Tito_8587 a răspuns:

Da omule ai dreptate! respect da e o chestie mai nasoala aici! eu m-am saturat de inteligenti ca tine in ghilimele! du-te si aratati inteligenta ta artificiala la alta lumea aici pui doar intrebari in legatura cu o neclaritate nu faci tu pe duru! daca ma intelegiwinking.fa proteste prin alte partzi! iesi pe strada fa ceva cazzo laughing

| Krista_2861 a răspuns:

Si eu m-am saturat de astea ca cica sunt grase TOATE stiu bine ca inaltimea minus 10 kg vaii
angry
ai dreptate mare dreptateangry

| ยςα a răspuns:

Pai...
Nu stiu ce sa spun...
Pe mine ma enerveaza intrebarile de Metin laughing sau cele " ce nume sa imi pun" "ce is sa-mi fac"
Asa este... inainte era mai frumos

| Deyu_4766 a răspuns:

Da ai dreptate ce sa le zic Metinari, inculti, prostiwinking daca am putea face o restricite la cuvintelaughing pe acest site ar fi okwinkinglaughing

| heavenn a răspuns:

Si eu m-am saturat de intrebari de genu. oh go on dar nu crezi ca si intrebarea pe care ai postat-o e stupida? Oricat de mult ne-am satura nu putem schimba nimic doar fiindca comentam degeaba. Si da, si eu mi-am irosit timpul raspunzand laughing.

| happyendings a răspuns:

Si eu caut in multe pagini ceva mai interesant de raspunstongue