In general, da. Insa mai sun si unele cazuri (rare, ce-i drept) cand un apel cu numar privat nu e o farsa sau cineva care vrea sa-si bata joc sau sa injure aiurea. De obicei raspund si celor care suna cu privat, insa daca in primele 10 secunde nu se prezinta sau nu spune de ce a sunat, inchid.
Sincer, mi-am propus sa nu mai raspuns cand sunt sunat cu numar necunoscut.Prefer sa ascult melodia care-mi place.ca doar de aia am pus-o la sunet de apel.
Mai raspundeam, dar daca eram insultat sau altceva ce ma deranja inchideam, iar daca apelurile persistau, raspundeam si lasam telefonul pe cine stie unde.Pe birou/coltzar/mobila...asa se autoenervau cei care sunau cu privat.
Sper ca ti-am dat idei bune!
Buna!
Ma enerveaza mult, dar nu le raspund, ori le inchid, ori inchid telefonul de tot, ori le raspund si ii injur
Haha :]]
paii daca au atatia bani, sa ma sune pe mine pe privat, sa imi faca o reincarcare, nu mi-ar strica deloc.
Pff. Le urasc! La ce folos, daca suna pe privat? se crez zmei, sau ce?
Hmm stiu sentimentul.Incerc sa nu raspund sau sa ignor pe cat posibil pot ori daca nu incerc sa aflu cine e...
Ba ma enerveaza, ca de obicei sunt farse! Si urasc fazele de genu ''A iti merge frigieru?'' frate, macar sa vina cu ceva nou!
"Du-te-n." daca nu se prezinta daca spune cine e si ce vrea, atunci e alta treaba.
ℓανιηια întreabă:
putzagamin1987 întreabă: