| M.madallina a întrebat:

Nu vi se pare ca cei de pe TPU(unii) raspund numai daca la sfarsitul intrebarii scrie:fundita? de ex. la intrebarile mele au rasp vreo 2-3...

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De parca ar fi ceva asa de important.Numarul funditelor nu reflecta gradul tau de inteligenta ci mai degraba disponibilitatea programului tau(adicalea, cat stai pe acilea, maicalaughing) si pentru asta n-ai nevoie de creier.Zauwinking
Ca sunt si exceptii asta e clar.Citesc niste raspunsuri, atat de inteligente si amuzante de la unii useri incat un vot de folositor sau inteligent/amuzant e prea putin pentru a-i recompensa pentru faptul ca imi fac ziua mai bunasmug

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Da, am pus şi eu o întrebare pe tema asta. Nu vor să ajute fără să primească ceva în schimb ( fundiţa respectivă) e aiurea asta, dar fiecare face cum vrea. Oricum e păcat că s-a ajuns la asta! Baftă!

| M.madallina explică:

@Marian_25, nu am spus ca toti utilizatorii fac asa, stiu unii care chiar evita aceste intrebari cu ''fundita'', pe TPU au aparut o gramada de intrebari cu:dau fundita daca asculti ce ascult eu...etc.si eu am rasp uneori la aceste intrebari...

| micurutza2005 a răspuns:

Da asa e de parca ar fi pe bani medalia aia (fundita)se vede ca sunt materialisti nu raspund din suflet si cu gandul de a ajuta in cel mai bun mod pe cineva, asta e lumea de azi mai rar oameni de suflet dezinteresati de castig cand fac ceva. nici mie nu imi pace asta la ei dar asta ehappy

| alessutz11 a răspuns:

E destul de adevarat desi sunt cam noua pe aici big grin

| DizzyZiceCaMataEemo a răspuns:

Nu stiu ce vad la fundita asta...eu nu mi-am facut cont pentru fundite si nu raspund pentru asa ceva chiar daca am raspuns la intrebari la sf careia sc "dau fundita" nu am raspuns pentru asta ci pentru a ajutahee hee...chia daca nu am dat exagerat de multe:d

| HasuX a răspuns:

Nu e chiar asa. De ex eu raspund fara sa cer fundita sau la acelea la care scrie dau fundita cum face un anume tip "MoNkY". Daca stiu ajut. Nu prea ma intereseaza vreo fundita.

| o_fata_dulce:* a răspuns:

Ba da chiar asa e, dar ce sa faci asta e, si mie mi-au raspuns la fel dar na.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sunt in asentiment cu tine. exact asta cred si eu!