Asa eDar oricum ar fi ne ajuta sa le aratam si ceilorlalti ca puetm fi si buni si putem da si sfaturi care sa-i ajute in viata.
PwP:X
E tot una, ori că-i spui fundiţă, ori că-i spui altfel, acelaş lucru însemană. Oricum am văzut diferite variante " fundiţă, fundoi, fundişoară, etc." lumea are imaginaţie. Baftă!
Opa... s-a produs o schimbare majora!cred ca cei care cersesc fundite sunt extrem d dezamagiti.cred ca d maine o sa cerseasca panglici.)doamne...
Nu mai conteaza ce forma sau denumire are Conteaza ca e un semn al "victoriei" ))
Panglica. funda cui ii pasa oricum majoritatea de aici sunt inebuniti dupa ea. inainte nu era asa importanta funda sau pangluca aia acum este pe primul loc si a devenit chiar iritant:-|
Buna'
Ba da... dar oricum ele practic sunt sinonime intre ele asa ca nu e nimic grav oricum le-am numi.
Te-am pupat.Bye.
Sunt de aceeasi parere cu tine.Si eu, la inceput cand am vazut ii ziceam "panglica", atunci cand mi-am facut cont pe acest site. Iar cand am vazut "fundita " nu mi-am dat seama exact la ce se refera. Dar, acum m-am obisnuit, ca si toata lumea de altfel.