Mie, personal imi pare copilaroasa.
Si o iubesc! Si o ador!
TQM Miley... si daca ar avea fite ce? Poate avea fite atata timp cat are bani.
@ Sensei.BRO-----Andrei
Hai taci.
@ nekane
Informeaza-te scumpa mea de pe internet pentru asta e facut nu sa stam pe messenger... de google ai auzit vreodata? foloseste-l in scopuri utile.
Mai @Raiden, fetito/baiatule, ce-ar fi sa mergi la nani? De unde stii tu cum imi ocup eu timpul liber? De unde stii tu ca eu stau pe mess si habar nu am ce-i ala Google? Nu iti este rusine sa te iei de lume aiurea? Nu ti-a spus nimeni nimic, nu te-a bagat nimeni in seama.Concluzia? Cauta-l pe Mos Craciun, vrea sa-i spui o poezie.
@nekane.
Raiden mie imi pare nume de baiat. tie nu?
Asa.nu.deci ma bag singur in seama pentru ca pui intrebari gen: "Cine-i Miley Cyrus pana la urma?" ori pe acest daca n-ai stiut aici se mai si raspunde la intrebari asa din cand in cand.
La aceasta intrebare obtineai raspunsul foarte usor cu un search pe google.nu trebuia sa te isterizezi "Off Doamne ce m-am mai saturat de fata asta! Deci nu am vazut-o niciodata, nu stiu cum arata, nu stiu ce face dar m-au intoxicat pustanii cu ea!" si sa faci 50. 000 de comentarii inutile. deci te rog.
Nu cred ca esti in masura sa-mi dictezi mie cand trebuie' sa merg la "nani", ok?!
NU! N-are de ce sa-mi fie rusine.si nu m-am luat aiurea.ci m-am luat cu un scop. sa iti raspund la intrebarea cine este Miley si sa te luminez sa cauti pe Google sa te informezi daca esti nestiutoare.
@Raiden, nu te-am bagat in seama, nu ma bagi in seama, ok? nu te cunosc, nu ma cunosti! Tu ai inceput, tu esti cel care s-a simtit ofensat de postarea mea si a lui @bro, tu esti cel care ne-ai luat peste picior si mi se pare normal sa te trimit la nani atat timp cat iti faci simtita prezenta cu postari infantile. ok? Nu-ti mai pierde timpul pretios criticandu-ma, nu are sens, pentru mine esti doar unul care vine, posteaza 2-3 zile, dupa care isi ia zborul... Daca mai ai ceva de adaugat, te invit sa imi scrii in privat, nu am de gand sa deschid o polemica aici.
Hey, ce-i aici? nu va mai certati din cauza lu` Miley si nu inteleg de ce Raiden a primit nefolositor si stupid la raspunsul lui(prima postare), doar si-a spus parerea, nu?!