| iulyana a întrebat:

Nu vi se pare ca timpul trece prea repede? Saptamana aceasta nici nu stiu cand a trecut! La fel si cea de dinainte! straight face Too FaST!

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Da` de unde? Niciodata timpul nu a trecut mai incet la varsta asta.Am impresia ca o sa ramana 4 ever la varsta astathinking

| Elena1234456 a răspuns:

Sincera sa fiu cam da happy. ne luam cu scoala, treburile zilnice, prieteni, job, iubit, stres, munca, televizor, discutii si pur si simplu uitam sa mai fim noi big grin.Pentru mine iarna asta a trecut atat de repede thinking uneori am impresia ca timpul nu mai e la fel pentru toate imprejurarile.

| madalicious a răspuns:

Ba da.trece mult prea repede timpul! La fel mi s-a intamplat si mie, azi eram la practica love struck si au trecut 4 ore pe nesimtite, ca ma pusese profa de instruire sa crosetez. Acele 4 ore parca ar fi fost 4 minute.straight face Asa repede trece timpul incat ne dam seama prea tarziu ca ne-am schimbat.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu mai dormi atat de mult!

| yellowalien a răspuns:

Da. si eu sunt de aceeasi parere. Cand eram mica si ma lasa mama afara 2 ore, in alea 2 ore ma si plictiseam de atata joacalaughing. Acum nici nu simt cand trece timpul...

| believe a răspuns:

Korekt.totu e prea repede si nu e vorba de zile ci chiar anul asta de invatamint o trecut parca prea repede:de asta trebuie sa traim totu la maxim!

| iulyana explică:

@SoftCristi nu dorm mult! Dorma chiar putin. 8 ore dorm. Mie mi se pare putin, insa nu am ce face, am un program mai incarcat. (P. S. Grea e viata de licean.)Ma trezesc dimineata la 6:00 sa ma duc la scoala si la ora 22:00 sunt deja in pat!

| alina_4026 a răspuns:

Da trece foarte repede de aceia trebuie sa o traim cit de bine putem.

| krisstinka a răspuns:

Trece repede dar mai depinde ce faci si cu cine esti...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa este, nici nu-mi dau seama cand trece saptamana, mai ales cand sunt la serviciu nici nu stiu cand trece ziua...Asta e secolul nostru, inainte nu era asa nu stiu acum parca mult prea repede trec zilele...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, timpul trece foarte repede, cu atat mai mult cand ai ce face...cand n-ai ce face si te plictisesti, nu mai trece atat de repede, iar minutele par ore... Dar, din fericire, in ziua de azi putini sunt cei fara ocupatie. Din nefericire viata e scurta si de multe ori ne scapa printre degete.Parca mai ieri eram cu 2 ani mai tanara si totusi nu-mi dau seama cand a trecut timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte repede! Eu sunt ingrozita, nu mai am timp sa fac nimic asa cum imi doresc, nu mai am timp sa ies in mai multe locuri in aceeasi zi, nu mai am timp sa fiu relaxata.si multe altele. cel mai rau este ca pe zi ce trece sunt din ce in ce mai convinsa ca ceea ce spun multe teorii, si anume ca in anul 2012 se va intampla ceva cu totul special incepe sa imi para absolut posibil. Simt pe pielea mea cum timpul s-a accelerat si sunt sigura ca daca s-ar face mai multe experimente pe diferite situatii s-ar observa clar acest lucru.sa speram ca totusi sa fie totul cat se poate de bine. Va pup si ogranizati-va timpul! happy