In sfarsit un om care intelegeExact ai dreptate in fiecare cuvant pe care il spui.Viata,dragoste,dezamagirea merg mana in mana si trebuie sa stii sa treci peste toate constient ca nimic nu dureaza pentru totdeauna.Sa stii sa suferi e o arta pe care putini o detin.Si in suferinta trebuie sa stii sa ramai demn si bun la fel cum erai si cand iubeai.Nu trebuie sa cauti razbunare cand suferi, sa astepti momentul potrivit si sa lovesti.Neah,nimic nu se merita.Pastreaza doar amintirile frumoase din ce a fost candva
Ba da, viata e foarte frumoasa.La concluzia asta am ajuns si eu de curand.Si eu am "suferit" din dragooste, dar ochii care nu se vad se uita, lucru care la mine a functionat.
Suferinta e la orice pas, desi cred ca ar trebui sa nu punem suflet in toate banalitatile.La urma urmei toti suferim[fie din dragoste, dupa persoanele care nu mai exista]
Asa ne-a fost dat...sa suferim si sa iubim, sa fim fericiti, sa fim tristi!
Nimeni de pe aceasta lume nu scapa de suferinta. Doar daca ascunde asta... dar nu va rezista
Nu ai cum sa eviti suferinta din dragoste!
Asta spui acum, cand nu mai suferi, insa la momentul acela simti ca nu mai ai nici un motiv pentru a trai, stii prea bine...
Dragostea e frumoasa, mai ales cand este implinita... dar intodeauna va exista si suferinta! E inevitabila, insa asta ne va ajuta la maturizare si ne va intari pe viitor!
"M'ai devreme sau mai tarziu, o sa platesti cu multa suferinta intreaga bucurie care te cuprinde cand iubesti.Si cu cat iubesti mai mult, cu atat durerea care o vei simti va fi mai ascutita! Vei cunoaste dorul, chinurile geloziei si ale incertitudinii, senzatia ca esti respins si ca ti se face o mare nedreptate.Frigul o sa-ti macine oasele, iar sangele se va preschimba in sloiuri de gheata ratacind pe sub piele, prin tot trupul!"{Mecanica inimii, de Mathias Malzieu}. Iti recomand cartea, o ador:X
Asta am scris eu pe o foaie lipita pe perete, cand sunt in pericol de a ma indragosti...insa de data asta am riscat si m-am indragostit, cu toate ca sufar la momentul asta dupa el, se merita adica acele putine clipe care le'am petrecut in fericire deplina alaturi de el le compenseaza pe toate acestea, de ieri, azi, maine, pline de lacrimi!
Bafta.
Viata e frumoasa, si ar trebui sa profitam de ea din plin pentru ca nu se stie cand se poate sfarsi. Cred ca din dragoste toti am suferit la un momentdat, dar din dragoste nu se moare si bucuriile si suferintele fac parte din viata noastra