Buna. Poate tipii aia vroyau doar sa te sperie! acum esti mai mare!totusi sa vorbesti cu un psiholog nu ar stryca!
Asa e lumea in ziua de azi! Numai bagabontiViolatori...Umbla noaptea pe strada si sechestreaza fete minore si nu numai...De toate felurilePana te mai linistesti, daca nu ti-a trecut nici pana acum...Atunci nu mai iesi singura pe strada, mai i-a o prietena cu tine sau roaga un prieten, un amic de-al tau de incredere sa te conduca, sa iti tina companie...Si mie imi e frica sa merg singura pe stradaIntr-o seara ma intorceam din oras si cred ca era ora 00:00 sau 01:00 noaptea si se oprise unul cu masina langa mine si m-a intrebat daca dau o tura cu el cu masinaSi i-am zis ca nuIn fine a plecat de langa mine...Doamne si imi tremurau picioarele...Ma mir cum de ma mai tineauDeci ai grija de tine! Sunt numai nebuni pe strazi
Pf...prin ce-ai trecut...nu-i doresc nici la cel mai mare dusman al meu ceea ce ai patit tu.
nu trebuie sa fii inchisa in tine...incearca sa ii povestesti mamei tale ce s-a intamplat....
este normal sa-ti fie frica sa mergi noaptea singura pe strada...
ai trecut printr-o trauma care te va marca toata viata...nu poti scapa de aceasta frica...
ai grija de tine...si iti doresc tot binele din lume!
croissant întreabă: