Eu nu am patit asa ceva, dar din cate vad tu chiar ai fost o rasfatata, si viata te-a lovit din plin, cu o lovitura cam aspra dupa parerea mea Nu trebuie sa te dai batuta, nu esti singura..adica mama si sora ta inca te iubesc si de acolo de unde sunt vor sa te protejeze si sa iti fie bine. Ai grija de tine si in ce grupuri intri, sa nu o dai in bara, pentru ca in momentul de fata iti va fi mult mai greu sa te ridici. Pastreaza secretele numai pentru tine si nu te mai baza pe prieteni care mereu or sa te tradeze. In legatura cu baietii, daca intalnesti un tip de treaba care iti place, nu ai nimic de pierdut sa fii si tu fericita macar pe planul asta. Bafta si iti doresc sa treci peste toate cat mai repede!
Nu știu cum ți se va părea... Dar eu cred ca singuratatea este pentru un scop. Din experiența o spun. Si mama mea era plecată in străinătate si eu am rămas acasa cu tatăl meu si doi frați. Si aveam si multe rude apropiate. Toți ma iubeau enorm, dar eu parca ma simțeam tot mai singura..., tânjeam după un prieten adevărat, cu mulți au. Dar apoi mi-am aflat scopul... Sa ma apropii (sa il cunosc mai bine, sa il iubesc mai mult, sa il slujesc) de Creatorul meu, Tatal Dumnezeu. Si El a umplut acel gol din inima mea.