| yeahthisisnormalgirl a întrebat:

Nu vreau sa manac NIMIC cateva zile! Problema este ca as putea doar ca m-au mai prins parintii inainte si acum ma supravegheaza si m-am saturat sa ma tot cert cu mama si pana la urma tot sa mananc.Cum sa fac sa ma lase in pace?

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La tine este alta problema: cum să înveți să mănânci?
Exclus înfometarea.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Putin poti sa mananci asa ca, sa-ti multumesti parintii

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Iti place la spital? esti in crestere, cea mai buna mancare e cea facuta in casa

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba despre situatia ta. Vrem sa te ajutam sa-ti fie bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| VladGH a răspuns:

Maninca mai copile, parintii tai gindesc bine, asta tu faci a dracului. Se primeste ca ai pus intrebarea : Cum sa maninc ca sa ma lase parintii sa mor? happy

| yeahthisisnormalgirl explică (pentru VladGH):

Nu o sa mor.Am mai facut asta inainte si nu am patit nimic.Nu am mancat 2 zile si am slabit.Si vreua sa o fac din nou dar nu stiu ce sa fac sa ma lase naibii in pace.

| VladGH a răspuns (pentru yeahthisisnormalgirl):

Nu maninci ca sa slabesti? Gindestete si tu nu e problema ca ei vor sa te puie sa maninci si basta. Ei sunt oameni in virsta si stiu asa: ai facut chestia asta mai inainte ca nu ai mincat vreo citeva zile, o faci acum, o mai faci de vfre-o citeva ori si apoi o sa ai chin pe toata viata, pentru ca iti distrugi stomacul si sistemul digestiv. Asculta bine copile ce iti spun eu. Trebuie sa pui in stomacul cela macar ceva, adica nimeni nu iti spune sa maninci ingrasatori. Treci la mincare usoara dar ceva neaparat trebuie sa dai la stomac... bafta.

| VladGH a răspuns:

Maninca mai copile, parintii tai gindesc bine, asta tu faci a dracului. Se primeste ca ai pus intrebarea : Cum sa fac ca sa ma lase parintii sa mor? happy

| Rebecaaaa a răspuns:

Nu e deloc bine ca stai nemancat. Parintii tai iti vor binele si ar trebui sa ii asculti. Exista o gramada de lucruri pe care le poti face ca sa slabesti. Poate ca acum te simti bine stand nemancat, dar cu timpul organismul tau nu va reactiona bine deloc. Mai bine cauta si tu un regim. Ca de exemplu dieta Dukan. Ti-o recomand. Eu am slabit 10 kg in 5 saptamani. Si ai grija cu statul nemancat. Dai in alte complicatii si iti va parea rau dupa.

| flore45 a răspuns:

Draga nu te distruge in halul asta mananca putin si diversificat macar o rosie cu um pic de salata(asa cum face Bianca Dragusanulaughing)Deci asta e sfatul meu.Cu modul tau de a slabi rezolvi problema kilogramelor in plus dar iti creezi alte zeci de complicatii...nu are sens sa faci greva foamei.

| MariiiT69 a răspuns:

Prin asta am trecut si eu cu mama... Nu voiam sa mananc si ma obliga. Eu zic ca daca vrei sa scapi de gura lu' maicata ar trebuie sa mananci doar putin de ochii lor. Chiar daca nu consumi paine. Sau macar cate un mar pe zi sau o leguma, fruct ceva. Si asa e bine. Si daca nu le convin nici asa faci si u ca mine: Iau doua imbucaturi si gata. Sau mananci un pic dar fara grasime, spaghete, paine etc. asa doar de ochii lor... Sper ca te'am ajutat chiar daca nu e chiar concret raspunsul. Funda? puppy dog eyes

| v4ss7 a răspuns:

Pai du-te mai des in oras si cand ajungi acasa ii spui ca ai mancat. Daca nu te crede faci si tu o poza la o pizza ceva poate tine happy

| andutza90deutza16 a răspuns:

Incearca sa le spui ca nu ai pofta de mancare si daca iti e foame te duci singura sa mananci.