anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vreau sa merg la apa sau la strand nebronzata delooc time out
Cum as putea sa ma bronzez cat mai repede, dar fara solar, daca folosesc ulei chiar ma prinde mai repede soarele?

9 răspunsuri:
| Evaa a răspuns:

Ia-ti autobronzant happy

| bluepuff a răspuns:

Te duci acolo sa te distrezi dar si sa te bronzezi... ce rost are sa mai mergi la strand daca deja esti bronzata? iti e rusine ca te duci nebronzata sau ce? aiurea

| bluepuff a răspuns:

Ce sa-ti spun...raspund ce am chef nu ce zice una ca tinewinking.
deci ciocu mic si joc de gleznewinking

| bluepuff a răspuns:

Impusca`tewinking.

| Lysm a răspuns:

Poti sa folosesti autobronzat numai ca tb sa ai grija sa il aplici uniform altfel o sa arati "patata". laughing dar nu mai bine te duci direct la strand si te bronzezi cat stai pe acolo? cel putin asa t prinde soarele uniform intr. o singura zi si nu tb sa te chinui 3-4 zile cu autobronzantyawn n.ai fi singura "branza" de pe acololaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi ai putea folosi autobronzant, iar in 3-4 zile vei observa rezulatatele.Cat despre treaba cu uleiul e adevarat, eu de exemplu vara trecuta m-am dat cu ulei de masline si intr-adevar m-am bronzat mai repede, am auzit ca si untul de cacao de ajuta sa obtii un bronz rapid...happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa arat bine acolo l-)
nu sa ma duq alba ca branzabatting eyelashes
si nu am intrebat dc nu vreau sa merg asa ci cum sa ma bronzez mai repede. Asa ca raspunde la ce esti intrebat/a nu la altceva. [Pt. bluepuff]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hai dati foc tu laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N.am tenisi big grin