anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu vreau sa vad raspunsuri de genu alti nu au ce manca, vorbeste cu ai tai bla bla bla sau mergi la psiholog AM MERS LA 4 psihologi si e foarte plictisitor si inutil

Nu am prieteni si nici nu pot sa imi fac daca ies afara din casa ma simt rau si vreau sa ma intorc, la scoala am incercat sa imi fac prieteni dar am fost respins si m.am batut cu un baiat

planul meu era sa termin medicina si sa scap sa plec undeva unde pot sa fiu acceptat dar nu pot pur si simplu simt ca lumea asta nu este pentru mine, ma simt singur chiar daca sunt cu cineva iar asta doare foarte tare

nu mai pot sa fiu fericit chiar daca primesc ceva pe care il voiam nu ma pot bucura totul e plictisitor zambesc doar pentru a nu parea ciudat

am un fel de anxie sociala am impresia ca oameni se uita la mine, ca rad de mine

abia reusesc sa ma ridic din pat ca sa ma duc la scoala nu mai are nimic sens nu mai este nimic important am momente in care ma simt ca un spectator parca doar privesc iar corpul meu se misca singur

am impresia ca tot ce fac este inutil si ca chiar daca o sa ajung sa fac ce vreau o sa mor din vina unei boli sau injunghiat ceva, am impresia ca e ceva, un gol in mine care se intinde dar imi dau seama ca aceasta senzatie este data de singuratate

stiu ca sunt penibil ca scriu asta aici dar asta este ultimul meu strigat de ajutor happy

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, ai fost la cine nu trebuie, de aceea nu a dat nici un rezulktat si nu s-a imbunatatit nimic, tu nu aveai nevoei de psihologi in situatia in care esti, ai nevoie de un psihiatru si de medicatie adecvata!
Si chiar nu glumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am fost in situatia ta pana am inceput sa cred in mine si mai ales in Dumnezeu poate ca nu ma crezi nici nu-mi doresc asta daca o faci o sa fie pentru binele tau alegerea e a ta. Vrei un raspuns la aceasta intrebare? Credinta este raspunsul pe care-l cauti.

| Veverita229 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu reusesc sa cred nu ca nu vreau dar nu pot o sa repostez asta si o sa scriu fara dumnezeu

| gratargratar a răspuns:

Ai fost la 4 psihologi si nu ti-a spus nici unu dintre ei ca suferi de depresie? Unde au facut aia facultatea? La Spiru?

Problema existentiala se rezolva simplu: Hristos. Trebuie sa-L iei in serios daca vrei sa vezi ce inseamna Viata. Fa-ti un program de rugaciune, spovedeste-te, impartaseste-te, mergi la Sf. Lirurghie si inceteaza sa-ti mai plangi de mila.

| Veverita229 a răspuns (pentru gratargratar):

happy scuze dar nu pot sa il i.au in serios pe Hristos pentru ca nu exista D:
nu pot sa cred in el am incercat dar nu reusesc :/

| Veverita229 a răspuns (pentru Veverita229):

Iau...

| gratargratar a răspuns (pentru Veverita229):

Pai atunci nu mai striga dupa ajutor, ca n-are cine sa te ajute.
Nu ti-a spus niciun psiholog ca suferi de depresie?

| Veverita229 a răspuns (pentru gratargratar):

Nu, daca nu cred in dumnezeu nu merit ajutor nu wow...

| gratargratar a răspuns (pentru Veverita229):

Pai la ce psihologi ai fost? Aia-s tampiti?
Du-te la un medic psihiatru si spune-i ce ai scris aici.

| anonim_4396 explică (pentru gratargratar):

Cel mai frumos raspuns la aceasta intrebare pacat ca este ateu... respect dumneavoastra pentru acest raspuns

| Deeaxxh a răspuns:

Si eu sunt aceeasi situatie, doar ca parca nici de asta nu prea imi pasa. Iar eu cand ii spun mamei ca vreau la un psiholog sau ceva de genul, ma mai ia si la misto. Eu m-am obisnuit, sincer. La liceu sa nu fiu bagata in seama niciodata. Pe langa ce ai scris tu mai sus, parca atunci cand ma apropii de persoane sa vorbesc cu ele, nu stiu cum sa fuga de mine. Dar serios acum. Nu miros, nu-s nici chiar asa urata. Nu stiu. Cred ca daca as incepe sa vorbesc despre toata viata mea plictisitoare, fac romane intregi, pentru ca nici nu mai am chef sa dorm. (iar mie imi place sa dorm!)