anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numai inteleg nimic din Narcisa - Iubiri Nelegiuite. Cand a inceput? Cand pana cand este? La ce ora? Despre ce e vorba? Este continuarea Narcisei Salbatice sau serial nou? Povestitimi putin, cat sa ma faceti lamurita Fundita bineinteles

6 răspunsuri:
| MiowsEve a răspuns:

Pai.e seara de la 22.00 a inceput pe 5 septembrie...sunt multe personaje noi, narcisa a nascut o fetita tudor e in coma, uitete de acum si vei intelege totbig grin

| MissIndependenttt a răspuns:

Pai a inceput pe 5 septembrie.Iar Narcisa a nascut i fetita, Manuela cu Emil s'au mutat de curand in casa narcisei si a lui Tudor (acesta este in coma, in uram unei otraviri)...La birou au fost angajati 3 noi avocati care unul dintre ei este orb...Iar fata aia ema este cea din cauza carei Radu a ramas fara vedere.Si iti pot spune ca nu, nu este un nou serial este continuarea Narcisei salbatice doar ca acum se numeste Narcisa Iubiri Nelegiuite.:*:*Sper ca te'am lamurit putinwave

| lory_9422 a răspuns:

Pai a incepur pe 5 septembrie e continuarea.narcisa a nascut o fetita si tudor a nebunit dupa ce a beut sampanie otravita de la cristian daca nu ai vazut ep pai sa le vezi pe net!winking funda plzzzzzzz

| alexya19 a răspuns:

Da este continuarea de la Narcisa salbatica doar ca acum se numeste Narcisa iubiri nelegiutite... uita`te aici si o sa intelegi tot... sper ca te-am ajutat :* http://neededspark.blogspot.com/......dul-1.html

| alexya19 a răspuns:

Sau uite aici toate episoadele din Narcisa Iubiri Nelegiute;;) http://iubirinelegiuite.a1.ro/episoade/Narcisa-Iubiri-nelegiuite_31

| Lilia2621 a răspuns:

Narcisa-Iubiri nelegiuite este continuarea seralului Narcisa salbatica, insa cu un alt nume. Intr-un fel aceasta este o alta poveste, cu personaje noi si cu povesti noi de dragoste, de aceea a inceput cu episodul 1, 2, 3... si asa mai departe. In episodul 1 arata momentele cele mai importante care s-au intimplat in Narcisa Salbatica. Eu tot nu am intees de la inceput, insa am privit pina la episodul 8 si am inteles sensul, asa ca te sfatuesc sa privesti de la episodul 1.Succes