Buna
draga mea crede.ma ca te inteleg perfect.am fost in aceeasi situatie ca si tine.ma saturasem de toti si de toate imi era sila de viata asta.incercam sa fiu fericita si iar cadeam, parca era totul imptriva mea. aveam langa mine doar oameni falsi. iubeam si asta nu facea decat sa ma distruga.la un moment dat fiind la capatul puterilor, chiar eram terminta si mi-am jurat ca nu o sa mai iubesc niciodata.ce rost are?
si o perioada chiar mi-am tinut juramantul si incepusem sa ma joc si eu cu altii.si atunci m.am gandit ca de fapt nu era bine ce fac...stiam cel mai bine cum e sa te doara.de ce sa le fi facut si eu asta celorlalti?
atunci a aparut cel care m.a facut sa vad cu totul altfel viata... aveam 14 ani nu mai credeam in iubirea adevarata,de fapt imi interziceam sa cred, dar cu el am invatat ca merita sa iubesc, merita sa zambesc mertita sa fac tot ce vreau si merita sa nu incerc sa fiu "eu cea dura" ci eu cea sensibila
acum am 16 ani.suntem de 2 ani impreuna si chiar daca au mai fost si momente de cumpana, sentimentele dintre noi au fost mai puternice si am depasit orice.acum nu.mi pot imagina viata fara el. daca ma visesz cum o sa fiu peste 10 ani ma visez alaturi de el.nu pot concepe viata departe de el.
intelegi ce vreau de fapt sa iti zic? nu tu esti singura care trece prin momente grele.nu noi 2 suntem singurele ci sunt multe fete si poate chiar si baieti care trec prin greu ca sa ajunga la bine.de fapt asa e si normal.cum am putea sa mai fim atat de freiciti cand totul este bine daca nu ar fi si rau? cum am mai sti sa apreciem lucrurile frumoase
deci draga mea nu te descuraja, ai incredere in tine si nu te da batauta.fa exact ce.ti spune imima si mergi mereu cu capul sus pentru ca pe starada fiecarui suflet bun rasare si soarele
te rog sa ai incredere in ceea ce ti.am spus pentru ca nu vorbesc din carti ci din propria experienta
sper ca ti.am fost de ajutor si iti dresc din tot sufletul sa ai parte de multa bafta si sa crezi in continuare in iubirea adevarata pentru ca exista si e undeva acolo cineva care te asteapta
succes
pupici
Incearca sa faci numai ce iti spune inima, constiinta.Cred ca tu cam iei exemplu de la altii sau pleci urechea la ce te invata ei.
Mda,mergi inainte pentru ca oricum ar fi tot ajungi undeva.Nu mai lua in seama sfaturile si directivele altora.Tu esti ceea ce simti.Cum ar putea altii hotari in locul tau?