Pff. sa stii ca ai mare dreptate, asa si este.Nu stau eu ft mult pe acest site, si nu am intrat demult, dar sincer ai dreptate. Exista si momente in care cel care critica are dreptate.Asa e facut omul sa judece.Si eu sunt asa dar nu pe siteuri de socializare, in viata de zii cu zii si imi pare foarte rau, dar incerc si eu sa ma schimb cat pot.ce pot sa mai spun ignora cat poti.succes!
Ba iti mai spun o data pitzi esti tu ma sau nici atat nu poti ajunge deci hai pa pitzi ce esti ca vad ca iti place sa folosesti acest cuvant si vai ce sa zic ma trimiti la suspendati dar si eu pot foarte frumos sa o fac la cat prostii ai scos pe gura... si apropo alta idiotenie de a ta cum pot sa accept faptul ca sunt pitzi bai du-te ma si citeste ca nu stii sa te exprimi si nici nu stii ce inseamna sa fii pitzi decat daca nu cumva esti deci nu mai folosii cuvinte pe care nu le stii si hai pleaca de aici ca nimeni nu te vrea.
Cum ma sa iti manaci nervii cate perle poti scoate din gura aia si tu n-ai cu cine c? doamne du-te ma si citeste si tu o carte cel putin.
Pai da un om normal nu se cearta cu sugarii daca nu stiai si da ai dreptate tu nu ai nevoie sa citesti o carte ci mai multe ca sa poti vorbi corect limba romana.Si ca sa stii nu orice ''cuvant'' spus de tine adica:agramata poate vrei sa spui analfabet ca tine, asta nu este cuvant acum pot incepe si eu sa imi bat joc de aceasta limba inventand tot felul de cuvinte care mai decare mai idioate si lipsite de sens cam cum faci tu, si ca sa stii eu fata de tine ma pot exprima frumos si pot scrie o propozitie corecta din care sa iti dai seama de ce vorbesc nu ca tine mai ultimul gunoier al tarii ca asta o sa ajungi cu exprimarea ta.
Pai daca pui intrebari stupide ca sa te dai mare "interesanta" normal ca se ia lumea de tine! Dar bunul simt nu se discuta! Mai ales fata de alte persoane!
Si acum tot tu esti victima si tot pe tine sa te compatimeasca lumea! Vai mie personal imi inspiri mila pana la regurgitare!
Cei care vreti sa imi dati stupid si sa ma criticati aruncati o privire mai intai aici:
http://www.tpu.ro/......-asa-tare/
Asa macar va veti forma singuri o opinie ca lumea inainte sa judecati micii ingerasi lezati de aici!
Daca imi mai jignesti parintii si imi mai umpli rubrica de mesaje cu fituicile tale fara inteles te trimit la suspendati direct! Ai inteles?
Hai inceteaza si accepta faptul ca sunteti pitzipoance! Mi-ai dat block sa nu iti mai trimit mesaje ca iti ranesc orgoliul de pitzi!
Voi posta aici ultima ta "frumusete" si la Cristina daca ma mai enervezi si daca mai cazi in vanturi! Bine pitzi?
Bye!
, dupa cum spuneam, n-ai cu cine! Eu iti spun tie ca esti o agramata si ca habar n-ai cum se scrie o propozitie ca lumea. Iar exprimarea lasa de dorit. Si tu imi spui mie sa citesc o carte!
Tu esti ca un sugar rasfatat care daca ii zici cumva repeta dupa tine! Deci: un om intreg se cearta cu sugarii? Greseala mea ca iti mai raspund! Taie-o de aici ca ma enervezi!
Uiti ca noi suntem romani! Iar noi romani suntem mai jmecheri asa.Ai dreptate sunt multi "inteligenti" care se dau rotunzi in loc sa raspunda la intrebare. Critica intrebarea, scrisu', ameninta bla bla bla.
Uita-te la intrebarea mea:
http://www.tpu.ro/......sunt-si-e/
Numara toti neaveniti care au spus orice altceva da nu raspunsul la intrebare.
Elenastoica9 întreabă: