| xDanny15 a întrebat:

Numele meu este Daniel, am 15 ani, si niciodata nu m-am considerat un copil normal.La scoala sunt bataia de joc a colegilor.Imi este rusine sa ies din banca, parca ceva ma impiedica sa ma ridic si sa socializez(sunt o persoana foarte timida).In fiecare zi dupa scoala, ard de nerabdare sa ajung acasa si sa ma inchid in lumea mea imaginara unde sunt cu totul o alta persoana.Stau toata ziua in casa fiindca mi-e rusine sa ies afara, rusine de defectele mele si ca lumea ar incepe sa ma critice, cateodata simt ca viata mea e un mare esec si ca n-ar fi trebuit sa ma nasc.Cand rare ori ies pe-afara si vad baieti sau fete de varsta mea,incerc sa-i evit,sa o iau pe un alt drum fata de ei. Uneori am impresia cu sunt nebun,ca ar trebui sa fiu internat intr-un ospiciu,cred ca vi se pare patetic ca ma plang de viatat pe internet, dar am nevoie disperata de ajutor, de niste sfaturi sad

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Baga-ti p*** man...
Nu rezolvi nimic daca stai asa si incerci sa speri ca maine va fi mai bine.
Nu se va schimba nimic.
Cel mai bine e sa-ti bagi p*** in tot si in toate, du-te fa-ti de cap, fa greseli si invata din ele, se leaga colegii de tine, fii smecher, lasa-i sa dea ei in tine primul pumn, mai apoi fu**le un picior in burta cand se apleaca le mai dai un genunchi in barbie si gata, la pamant cu ei!
Iesi pe strada fa ce-ti taie capu, si fa-o cu mandrie, ce daca te judeca x sau y, mereu exista oameni care te vor judeca cu toate ca nici macar nu se gandesc de ce esti tu asa.
Incearca sa nu mai calculezi tot, invata sa faci greseli si sa inveti de ele.

3 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Chiar daca este, poate, incomod (si mie mi-ar veni greu sa ma duc), cea mai buna solutie este sa discuti cu un psiholog. Problemele astea nu vor trece de la sine. E posibil chiar sa se agraveze.

| OnuOnulică a răspuns:

În primul rând greșeala ta cea mai mare e că îți pasă de părerea celorlalți. Te ajută cu ceva părerea celorlalți? Îți zic eu că nu, recomandat ar fi să nu-ți mai pese de nimeni și nimic și cum te comporți tu singur acasă așa să te comporți și cu oameni.

| G3mini a răspuns:

Iti lipseste stima de sine, foarte mult. Apuca-te de un sport, fa exercitii, sala, orice ca sa te simti mai bine in corpul tau. Facand exercitii reduci si stresul.
Cu socializatul. incepe cu pasi mici, mai vorbeste cu niste colegi de-ai tai, poate iti vor prezenta prieteni de-ai lor si asa mai departe. Nu trebuie sa-ti fie rusine, chiar daca te faci de ras, din greseli inveti (sunt EXPERT in a ma face de ras, dar intodeauna incerc sa glumesc cand sunt intr-o situatie nasoala si ii fac pe restul sa rada mai tare de mine, considerandu-ma 'nebun' sau 'de gasca').
Nu e greu, trebuie doar sa lasi la o parte lumea aia 'imaginara', pentru ca nu o sa iti puna painea pe masawinking