Asa facea si prietenul meu, isi lua jucariile si pleca pana am avut o discutie foarte serioasa cu el si i-am spus ca noi nu ne jucam aici, cand avem probleme le discutam nu fugim.
Incearca sa ii spui ca ii esti alaturi si la bine si la rau, ca trebuie sa existe comunicare in primul rand si respect in relatie, cu dragostea doar nu rezolvi nimic.
Parerea mea este ca... daca si el te-ar iubi ar avea mai mare grija de tine, i-ar pasa mai mult si cred ca este de bun simt si buna crestere sa nu inchizi nici telefonul, nici mess-ul... nici o conversatie / doar pentru ca te superi.
Daca intr-o relatie (orice fel de relatie - de la prietenie, iubire, colegialitate sau de servici) nu exista comunicare, nu exista intelegere si nu sta unul sa-l asculte pe celalalt nu merge relatia. Se rupe, se fisureaza si incetul cu incetul devine mai mult o corvoada decat o ceea ce ar trebui sa fie.
Daca se poarta asa dupa doar 6 luni cum crezi ca se va purta dupa 4-5 ani, dupa 20 de ani? Va pleca de acasa cateva zile... sa astepte sa te calmezi tu? Si tu te-ai calma? Poate ca sunteti incompatibili. Iubirea se erodeaza in timp. Daca nu exista respect, reciprocitate, intelegere - iubirea asta mi se pare destul de puerila... mai mult de fatada (atunci cand ne convine ne iubim, cand nu ne mai convine... ne suparam... si gata). Incearca sa vezi cum se poarta alti prieteni cu prietenele lor... vezi daca si lor li se intampla asa ceva. Vezi ce anume iti lipseste si poti sa-i spui si lui. Daca se supara nu-i nici o scofala... se pare ca poate sa-ti inchida telefonul sau mess - dar poate ca ar trebui sa stati de vorba fata in fata... ca acolo n-o sa mai dea bir cu fugitii. Daca e de acord... faceti un efort si vedeti ce anume va deranjeaza unul la celalalt. Comunicati, fiti in primul rand buni prieteni... ca sa puteti mentine si iubirea voastra vie.
Cred că cel mai bun lucru e să-ţi cauţi altul! vorbesc cât se poate de serios! Tu îl iubeşti. dar el?!?! POATE te simpatizează, dar SIGUR nu te iubeşte! dragostea înseamnă în primul rând respect - părerea mea...
Mai...nu e bine...pentru mine increderea si comunicarea intre parteneri conteaza foarte mult...eu mi-am dat seama d-abia dupa 3 ani jumate ca lipsa de incredere si de comunicare nu trebuie trecute cu vederea sau iertate...am luat decizia sa inchei relatia tocmai din cauza lipsei de incredere in mare parte...si chiar nu imi pare rau...ne-am despartit de 1 an si ceva...fiecare cu viata si relatiile lui acum... dar de curand am devenit buni amici si comunicam si avem incredere unul in celalalt ca niciodata... dar nu il vreau inapoi
Vreau sa specific ca de fiecare data cand il intreb ce are cand este suparat imi spune ca nimic, k nu mai conteza...si asta ma enerveaza, i-am zis ca vreau sa vb sa comunikm k pentru mine comunikrea inseamna mai mult de 50% dar el a spun k nu va vb problemele care`l deranjeaza:-
Este egoist. vrea toata atentia ta, sa fie sigur de tine.stie ca-l iubesti dar stie si ca are pe cineva cat timp vrea el si cat timp il ierti. daca nu entru el nu-i o problema.va cauta pe altcineva sa-l pupe in partea dorsala mereu si tot asa pana se va indragosti la randul lui.
Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare.si il iubeam si eu pe el... dar deja am ajuns in mom in care ma enerva atat de tare faptul ca imi lua tel sa imi citeasca msg sau gasea el alte motive stupide de cearta...si la un mom dat ne-am certat dintr-o prostie si ne-am despartit. Mi-a fost greu, dar e mult mai bine asa. Dupa parerea mea .ca o relatie sa reziste in timp este nevoie de incredere, comunicare si altele...Acuma depinde si de tine, cat esti tu de dispusa sa mai accepti sa totodata sa mai suporti situatia respectiva.:*
Uite ca mai este si alti in situatia mea si mie mi se intampla la fel si eu stau de 5 luni dar si eu o iubesc pe ea si fff mult