| poliku a întrebat:

Nustiu, dar urasc: Pitipoancele, manelarii si cocalarii!
Oare de ce ii urasc asa de mult?
Cel bun raspuns are vot plus fundita

Răspuns Câştigător
| AlexxSupra a răspuns:

Ii urasti pentru ca sunt niste creaturi insuportabile, te privesc de sus cand ei/ele nu stiu sa vorbeasca ii urasti pentru ca baga manele in tramvai si canta ii urasti ca mereu baga vorbe de genul "mancati-as talentu " si "sa moara dusmanii mei " ii urasti ca ei vin cu ochelari de soare noaptea ii urasti ca au tricouri mulate roz "de puta madre " le urasti pe cocalare pentru ca se auto descriu "talentate, versate, printese, de milioane " ii urasti ca si eu ii urasc mai ales manelari. Sper ca ai inteles dc ii urasti.

8 răspunsuri:
| DDD1 a răspuns:

De ce ii urasti asa mult? Pt. ca merita!

| PinkPanther a răspuns:

Este o reactie normala, orice persoana cu ceva bun simt si educatie care are mai mult de 2 neuroni are aceiasi reactie ca si tine

| 54ndy a răspuns:

Păi da cine nu i urăşte pe ăştia. Şi eu îi urăsc din toată inima.Scuze dar cred că ai mai uitat o categorie, cea a politicienilor.

| Bogdanux a răspuns:

Pentru ca ne fac tara dintr-una frumoasa intr-una de c*c*t.

| nevermind_3854 a răspuns:

Poate pentru ca sunt scursurile societatii...

| poliku explică:

Multumesc de lamurire.Dar comenturile voastre m-au facut sa ii omor! Acu ma duc peste ei cu toporu.

| myhaelamar86 a răspuns:

Pentru ca esti analfabet. Ai articulat "pitipoancele", ceea ce inseamna ca "manelari" si "cocalari" au nevoie de inca un "i". Eu urasc prostii.

| andreeasosweet a răspuns:

Se scrie : nu stiu, manelistii laughing)

Întrebări similare