Ii urasti pentru ca sunt niste creaturi insuportabile, te privesc de sus cand ei/ele nu stiu sa vorbeasca ii urasti pentru ca baga manele in tramvai si canta ii urasti ca mereu baga vorbe de genul "mancati-as talentu " si "sa moara dusmanii mei " ii urasti ca ei vin cu ochelari de soare noaptea ii urasti ca au tricouri mulate roz "de puta madre " le urasti pe cocalare pentru ca se auto descriu "talentate, versate, printese, de milioane " ii urasti ca si eu ii urasc mai ales manelari. Sper ca ai inteles dc ii urasti.
Este o reactie normala, orice persoana cu ceva bun simt si educatie care are mai mult de 2 neuroni are aceiasi reactie ca si tine
Păi da cine nu i urăşte pe ăştia. Şi eu îi urăsc din toată inima.Scuze dar cred că ai mai uitat o categorie, cea a politicienilor.
Multumesc de lamurire.Dar comenturile voastre m-au facut sa ii omor! Acu ma duc peste ei cu toporu.
Pentru ca esti analfabet. Ai articulat "pitipoancele", ceea ce inseamna ca "manelari" si "cocalari" au nevoie de inca un "i". Eu urasc prostii.
LikeARollingStone întreabă: