| Vev_4005 a întrebat:

Nuu mi. a venit menstruatia desi nu am mai avut contact cu prietenu meu de aproape doua luni.Am simptome ca trebuie sa imi vina cum am avut si pana acum, oare este raceala? ca am iesit dezbracata afara fara sosete ( este normal sa imi apara cosuri peste tot inainte de menstruatie? si acum 4 luni mi. a intarziat la fel app 10 zile.astept un sfat mersi

7 răspunsuri:
| ewygirl a răspuns:

Stai linistita.Sigur e o raceala si nu ai de ce sa te preocupi.Sau e posibil sa ai o dereglare hormonala(Ti-ai inceput de curand viata sexuala?).Bea ceaiuri si spala-te "jos" cu ceai de musetel. Pune intr-o sticla de jumatate apa calda, infasoara intr-un prosop(daca e prea calda) si pune-o peste vezica. Daca nu iti vine curand, ia un test de sarcina.sau mergi la ginecolog!

| Sheherezada a răspuns:

De la ultimul contact ti-a mai venit odata, nu? Daca da, nu-ti face probleme, e normal sa mai intarzie. Iar cosurile de asemenea sunt normale inaintea menstruatiei.

| Vev_4005 explică (pentru Sheherezada):

Da mi.a mai venit. sper sa imi vina

| DeniZu a răspuns:

Cred ca este normal...si mie mi s-a intamplat km asa...probabil o dereglare

| Vev_4005 explică (pentru DeniZu):

Da cine stie.k si mi.e m.i s.a mai intamplat o data asa imi fcusem si test si iesise negativ...pte am si vreo o problema dar sper sa imi vina zilele astea

| DeniZu a răspuns (pentru Vev_4005):

Si eu sper sa treci peste frica asta...stiu cum e tongue

| Vev_4005 explică (pentru DeniZu):

Nici acum nu mi.a venit. oare ar trebui sa ma duc sa-mi iau un tst de sarcina.niciodata nu am trecut prin ce trec acum imi fac tot felul de ganduricrying