| nowar a întrebat:

O buna prietena invata intr-un alt liceu, are o relatie de mult timp cu un tip din aceeasi scoala cu ea. Acum 1 sapt. colega ei de banca m-a salutat pe facebook si am inceput sa vorbim mai des datorita ei.La inceput a spus ca par o persoana interesanta cu care dorea de mult sa se imprieteneasca. Observ ca imi pune uneori intrebari despre realtia celor mai sus mentionati.Acum, trag concluzia ca doar se de bine pe langa mine ca sa le faca rau. Am de gand sa ii povestesc acelei prietene discutia avuta cu colega ei. Dar, vin si va intreb : daca tipa chiar are ganduri d-astea, cum sa ii spun sa ma lase in pace pentru ca nu suport persoanele prefacute ca ea? Speram totusi ca ea sa vrea sa-mi castige increderea pentru alte scopuri, nicidecum sa se foloseasca de mine, consider ca e o persoana care de la inceput a jucat teatru. :/

2 răspunsuri:
| marin81 a răspuns:

Poate, nu stie ce subiecte sa discute cu tine/ poate aducand relatia celor doi in prim plan asa are ce discuta cu tine/ Incearca sa schimbi discutia, cand se aduce in vorba relatia celor doi/ Poate o banuiesti fara motiv/

| nowar explică (pentru marin81):

Ai dreptate, la asta m-am gandit si eu, dar o fata care a trecut prin ceva asemanator m-a facut sa cred ca acea fata doar se foloseste de mine.