| Deny_8368 a întrebat:

"O carte buna inlocuieste o prietenie, o prietenie nu poate inlocui o carte buna"... ce parere aveti este adevarat sau nu... daca da dc.

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Prietenii ii ai la bine si la rau, cu prietenii te distrezi, prietenii iti dau sfaturi...pe cand o carte nu cred ca iti poate oferii toate acestea... eventual in unele cazuri o carte iti poate da mai multe sfaturi... dar nu sunt de acord ca o carte poate inlocui o prietenie

8 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Am cărţi care îmi sunt prietene... care mă ajută când am nevoie. Nu cred că poţi compara o prietenie cu o carte... Într-adevăr un prieten te poate dezamăgi... dar până la urmă şi cărţile sunt create de oameni... deci... Consider că o prietenie e mai importantă.

mira
| mira a răspuns:

Nu sunt de acord cu prima parte. De fapt, omul are nevoie si de prietenie si de carte.Viziunea reductionista este paguboasa.

| PauLa.M a răspuns:

O carte bună nu minte niciodată, dar o prietena da!
Deci... uneori DA poate inlocui o prietenie!
Din punctul meu de vedere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O carte buna o citesti si ramai cu ea.si ea cu tine. o prietenie buna nu poate fi inlocuita de nimic. e nepretuita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea.si cartea dar si prietenia unei anumite persoane sunt importante.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce este cartea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O carte nu inlocuieste o prietenie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O prietenie poate fi inlocuita de o carte deoarece o carte nu minte dar o prietenie poate fi inselatoare. o carte iti da mai multe sfaturi decat un prieten fals.