| Tourniquet a întrebat:

O colega de-a mea a murit alaltaieri si de atunci plang. Doctorii de la spital nu au avut nici o vina, au spus ca nu mai are nici o sansa. A avut tumoare cerebrala si hidrocefalee. Nu stiu ce sa fac. Am fost ieri s-o vad cu cativa colegi si cand am vazut-o la fata am inceput sa plang. Mi-e dor de zambetul ei, de tot. Mi-e frica sa nu intru in depresie, ceva in genul. Ce ar trebui sa fac? Uneori am impresia ca-i langa mine...

Va multumesc mult de tot!
P. S : Fara misto, va rog. happy

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ești foarte șocată de ceea ce ai văzut. Viața este destul de parșivă, ține minte!
Cu trecerea timpului o să mai uiți, dar te vor urmări toate viața acele imagini cu ea deoarece ai ținut mult la ea și asta din spusele tale.
Este bine și o consiliere psihologică care te va ajuta să te cunoști mai bine pe tine și cum să treci peste necazuri!
Dumnezeu să o ierte și condoleanțe familiei îndurerate!
Pa, pa

6 răspunsuri:
| Tourniquet explică:

@Stressss : Sunt a sasea. happy

| nirvanacartof a răspuns:

Si eu sunt cu tine in clasa, fata. E destul de socant, si eu inca sunt socata dar nu te mai gandi la ea

| AndddRu a răspuns:

Pai ar trebui sa vorbesti cu mama ta.happy.Si daca e cazul sa fie si mai rau sa te duci cu dansa la un pshiolOg...Nu Stiu ce sa zic.happy. Sperc ca te'am ajutat :*Pupicii.

| AndddRu a răspuns:

In ce clasa esti'?:-x!

| iasmina2oo1 a răspuns:

Imy pare raw pentru tine dar ca sa iti treaca trebuie sa nu te mai gandesti la ea.O sa iti treaca ai sa vezi :**

| cяιѕυℓιкα a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa nu te mai gandesti la ea. Cu cat te gandesti mai mult, cu atat vei plange mai tare.Ar trebui sa mergi tot inainte chiar de-ti pierzi prieteni, peste cativa ani cu siguranta vei avea si alti prieteni mai buni, si nu iti vei aminti de ea.
Daca simti ca e uneori langa tine inseamna ca e ca si un inger pazitor...happy