Depinde de fiecare. Daca prietena ta e preocupata in mare parte de aspectul fizic, ai putea sa ii iei ceva la moda. O bluza frumoasa, un tricou, o pereche de blugi sau mai ales o pereche de tocuri. Daca ii place machiajul ai putea sa ii cumperi un set complet. Daca nu intreab-o pur si simplu ce preferinte are ca sa eviti alegerea unui cadou gresit si sa nu iti dai banii pe ceva ce nu o sa ii placa. Dar binenteles depinde si de bugetul tau. Eu mereu ca si cadou am dat bani, pentru ca asa persoana respectiva isi putea alege singura ce ii placea. Sper ca te-am ajutat :*.
Eu as zice sa ii iei un accesoriu gen o bratara sau ceva, dar nu una din aia pe care o iei cu 2 lei din piata.Sau ai putea sa ii iei un parfum, o esarfa...
Un buchet de flori(e un element important atunci cand vrei sa oferi unei fete ceva; afla care sunt florile ei preferate)si pe langa buchet ai putea sa-i cumperi de exemplu o cutiuta draguta pentru bijuterii sau ai putea sa alegi un din variantele propuse de AnaCool120 sau Ionela997 :-)