| Angels1 a întrebat:

O colega de-a mea vrea sa aiba un prieten...ce ii propuneti sa faca? ..Cum sa o ajut sa o placa baietii? pentru ca e foarte frumoasahappy!

2 răspunsuri:
| martzian a răspuns:

Angels, nu este nevoie sa o ajuti sa o placa baietii... Se vor gasi destui care sa o faca (probabil pe masura ce va avea si varsta). Mai bine ar avea nevoie sa invete cum sa ii selecteze, astfel incat sa faca alegeri potrivite, inca o data, atunci cand va veni momentul.winking

| foxsilver a răspuns:

Acum,prietena ta poate sa invete ca frumusetea exterioara nu este indeajuns, daca nu este intregita de frumusetea interioara, a sufletului si a caracterului.
Multi oameni nu au un aspect fizic foarte reusit, si totusi sunt inconjurati de multi prieteni, pentru ca stiu sa-i atraga pe cei din jurul lor prin modul in care ai stiu sa se comporte.Sunt sociabili,au umor,si stiu sa-si daruiasca sufletul; oricand sunt bineveniti astfel de oameni.
In schimb,exista oameni de o frumusete rara dar rece.Le poti admira frumusetea,dar simti ca nu te poti apropia de ei,pentru ca nu emana acea caldura sufleteasca ce ii face pe oameni sa se apropie unii de altii.
In concluzie,prietena ta trebuie sa devina o tipa simpatica, plina de umor, spirituala, si in felul asta va atrage multi prieteni in jurul ei, inclusiv un iubit.