Asteapta pana la toaminea, timpul va hotari. Deocamdata iti doresc vacanta placuta, fericita si multi, multi prieteni adevarati.
Incearca sa ii explici colegei tale (cea cu care ai stat in bnca timp de 2 ani) ca vrei sa te muti si tu cu "fata aia cu care nu sta nimeni...ca ti s-a facut mila " si ca ai vrea sa stai cu ea dar "sa mai schimbam monotonia "
xoxooo, mary
Nici n-ai inceput vacanta si te gandesti deja la inceperea noului an scolar? Ooau, da-ti place scoala nu gluma Eu spun sa te muti in banca, cu persoana cu care te-ntelegi cel mai bine. Cum spune si "claudya" comunicarea este cea mai buna solutie. Sunteti 3 colege, prietene si, una poate sta intr-o banca alaturata a voastrei. Astfel sunteti toate 3 laolalta. Bafta
Hey.fruntea sus sunt sigura ca acea colega cu care spui u ca stai cu ea in banca de 2 ani nu o sa se supere in fond si la urma urmei cred ca va-ti plictisit una de alta nu/adica sincer 2 ani.eu mas plictisi.iti propun sa va intalniti toate si sa discutati dar nu acu ca doar de abia ai intrat si u in vacanta.
ByeElly
Nu pot sa cred, eu am crezut ca aici e vorba de probleme serioase.Este o intrebare pe bune?
Intalniti-va toate la un cico si discutati... e cel mai indicat cred eu... oricum vacanta placuta...