| ZoZoHeart a întrebat:

O colega (mai micuta, asa, mica, dar cu sanii mari) zicea intr-o zi, cand vorbeam si noi ca fetele, ca ei i-au crescut... asa: (asta zice ea): "-Pai intr-o zi a plouat cu grindina, si atunci eram plataaaa plataaaa de tot. M-am dus afara, am luat 2 bucatele de grindina si le-am pus poe sfarcuri si mi-au crescut! Pe bunee!". Eu (in gandul meu) am ras foarte tare, dar apoi cateva colege (cele mai de incredere din clasa) au zis ca se poate ca intr-un fel sa zica bina fata, ca si lor le-au crescut dupa ce au dat cu apa rece receee de tot pe ei. Dar na, nu brusc le-au crescut, dar putin mai rapid decat pana atunci. Mie inca mi se pare detul de absurd dar, oare chiar asa sa fie?

Răspuns Câştigător
| ChocolateAddict a răspuns:

Dupa ce faci dus sa iti dai cu un jet de apa mai rece pe sani.Asta doar ii face mai fermi ca nu au cum sa creasca peste noaptelaughingSi prietena ta are o imaginatie foarte bogatalaughing)))

2 răspunsuri:
| Zendayya a răspuns:

Sincer nu am mai auzit din astea... dar mai stii ce se poate si ce nu in ziu de azi? daca esti asa curioasa poti incerca, nu cred ca e nici un rau. sa-mi zici daca merge, bine?laughing

| jhdvavsfhkegvfrkhegbvr a răspuns:

Gretos...De ce nu cauti pe google sau intrebi pe cineva specializat? Categoria "sani" nu mi se pare potrivita pentru a fi publicata...