| MihaelaaaaaMhm a întrebat:

O colga de clasa da vina pe toata lumea. A dat vina pe mine pentru ca trebuia sa ii dau o foaie dar i-am spus ca astept telefonul ei. Nu a mai sunat si cand avea nevoie de acea foaie a dat vina pe mine in fata profesorilor. Ce parere aveti de aceasta colega?

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Aceasta colega are probleme cu capul, are dereglari de comportament.Ar trebui sa o ignori, sa nu o mai bagi in seama, sa nu mai ai de a face cu ea.Bafta!

5 răspunsuri:
| LOADING █████████99% a răspuns:

Buna!kiss
Incearca sa scape de teme si da vina pe voi pentru a intelege profesorii ca nu e ea de vina, voi nu i`ati dat tema, etc, etc
Asta e parerea mea.
Bye! kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai.ar trebui sa isi analizeze comportamentul. daca da vina pe toti poate doreste sa aiba multa atentie.ai grija cu ea!

| Bubuuuu a răspuns:

Este stupida. Poate are probleme la sc...si nu mai vrea altele thinking Cred ca ar trebui sa discutati mai multi cu ea.si sa. i explicati ca trebuie sa fiti o clasa unita! thumbs up
te.am pupat ^^

| MihaelaaaaaMhm explică:

Problema este ca, acea colega a facut, de-a lungul anilor, foarte multe chestii. De exemplu, a iesit o alta colega la tabla si a gresit ceva. Ea s-a ridicat din banca (colega problematica) si a sters cu buretele tot ce a facut tipa de la tabla si a facut ea dupa cum a vrut acel exercitiu.(nu era proful nostru.era bibliotecara).