anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O dieta va rogsad...am 15 ani
o sa incep scoala si nu vreau sa mai am kg pe minesad
mentionez ca m.am ingrasat intr-un an 8 kgsad
ajutati.ma happy
funda

4 răspunsuri:
| MoroClau a răspuns:

Iti ofer eu niste diete foarte bune.
eu sincer ti-as recomanda o reteta vegetariana, iti garantez ca in 2 saptamani slabesti foarte mult dar este greu de tinut. Insa nu imposibil. Iar daca nu, iti mai recomand una aproape la fel de buna cu supa de varza:
ai aici adresa la prima (cea vegetariana): http://pregatit.com/sanatate/slabire-diete/regim-de-slabit-vegetarian/

si uite si cea cu supa de varza reteta: http://pregatit.com/sanatate/slabire-diete/slabire-cu-supa-de-varza/

daca nu te ai hotarat la niciuna dintre alea vezi in josul paginii lor ca mai ai niste adrese la alte retete poate gasesti una. :) trebuie neaparat sa dai surplusul jos altfel se va aduna

| christian1man a răspuns:

Daca ai banii cumparati consola Wii.+wii balancea bord ( placa care vine cu un Cd) si acolo poti sa faci tonificarea muschilor, aerobic, echilibriu.matusha mea a dath 25 de kilograme numai facand aerobic intr.un an ...si a tinut si dieta...da mama intr.o saptamana a reusit sa dea jos cu aerobic si dieta foarteeee buna si grea 9 kile.:d

daca nu fa dieta ai cunskuta ( nu zic cum se numestE, daca vrei sa o stii. privath ( ca dupa aia nu mai iau funde la alte intrebarii daca ii zic numelle ) ...si fa sport foarte mult sport.addominale pnmtongue...
cea mai buna prietena a mae a fakuth doar dieta si a dath 12 kile in 10 zile:d

| andreeapap a răspuns:

O dieta? la 15 ani? mie mi se pare cam urat cuvantul asta. Exact 15 ani am si eu iar in 2 saptamani am slabit 7 kg.Nu e bine sa slabesti chiar atat in timp asa de putin dar pana incepe scoala eu zic ca o sa fi ok.Eu iti recomand Un program bine pus la punct si respectat te va scapa de kg in plus intr-un timp foarte scurt.De dimineata iti recomanda sa mananci ceva consistent dar in acelasi timp usor si fara grasimi (de exmeplu cereale fitnesss cu iaurt sau paine porajita cu miere si o cana de lapta) la pranz trebuie neaparat sa ai o ora pranz nu inseamna la ora 16:00 sau cand da domnu ci intr-e orele 12:00-14:00 de preferat 2 feluri. Felul unu supe (nu ciorbe pentru ca au grasimi) iar felul 2 o friptura sau ceva (fara prajeli sau grasimi) si neaparat cu o salata de legume langa.Iar cina trebuie neaparat sa o iei inainte de ora 18:00 dupa ora 6 nu mai ai voie sa mananci nimic tot ce mananci atunci se depunde pe burtica.big grin. poti manca inainte o salata de fructe sau un iaurt sau un fruct ceva.iar cel mai important in aceasta "dieta" sa ii zic asa FARA DULCIURI SAU GRASIMI.Iar in ceea ce priveste exercitiile fizice de dimineata cand te trezesti fa 15 abdomene iar seara inainte de culcare incearca sa faci 30 sau alearga timp de 30 de minute pe stadion daca ai asa ceva in orasul tau sau in jurul casei tale intr-un parc etc. Tine acest program timp de 2 saptamani iar rezultatele nu vor intarzia sa apara! Funda?big grin

| haha12 a răspuns:

Pai, ai putea sa mananci mult mai putin pe zi, sa bei multa apa si sa faci cam o ora miscare pe zi