Nu mi se pare nimic ciudat sau in neregula daca ai preferinte si activitati specifice celuilalt sex, desi unii au aceasta parere si considera ca exista activitati sau interese care ar trebui sa fie specifice exclusiv unui sex. Ar trebui sa ignori persoanele cu o astfel de mentalitate si sa faci ceea ce iti place si ti se potriveste.
Oh, ești microbistă?! Și îți plac și motoarele?
Păi, tu ce faci, le faci concurență băieților? Vezi că îi faci invidioși.
De ce să fie ciudat? Era mai haios, dacă un băiat ar fi spus că îi plac păpușile.
Eu si la 20 de ani am sa dorm in brate cu teddy bearu meu )))).
La vârsta aia, o să ți-l aducă barza pe realul "Teddy bear", tăticule!
)
Floresdemayo are dreptate, mai aiurea era ca baiat sa iti placa papusile. in generala am avut o fata care juca fotbal cu noi , era foarte de treaba, dar dupa ani am aflat pe langa faptul ca ii placea o facea ca " cu fetele nu se intelegea bine ca nu era ca ele, ii placea mai mult sportu si masinile decat sa stea pe banci toata ziua vb de manichiura , era ciudata, dar in sensul bun.
Nu am de ce sa consider o fata ciudata pentru ca-i place fotbalul. Nu mi se pare ceva anormal, asa cum nu mi se pare ceva anormal sa respect si sa-mi placa persoanele de alta orientare sexuala. Si Anei Maria Prodan ii place fotbalul si inca foarte mult, dar nu cred ca o considera cineva ciudata. De ce ar face asta? Mie nu prea imi place fotbalul, ma uit si ador sa fac asta doar cand joaca Germania . Eu cred ca ai niste prieteni cam prostuti asa daca iti spun asta. Cand o sa-ti mai spuna cineva ca nu-ti poate placea fotbalul, spune-i doar: Priveste-ma!
Ca fata, nu este nici o problema ca ai gusturi asemanatoare ca si ale barbatilor. Ideea este sa incerci sa fii cat mai feminina, sa te faci placuta in compania baietilor. Asta e tot.
Allhambra întreabă: