| GulDan a întrebat:

O fata de la atletism se uita des cand trec pe langa ea chiar si cand sunt mai departe ..eu as bagao in seama sa vad ce zice dar daca ma pacalesc si nu ma place? aveti idee ce sa-i zic?

5 răspunsuri:
| Happyintotdeauna37 a răspuns:

Cred ca te place. Noi fetele ne cam uitam la baieti de mai multe ori daca ne place de ei si cand ei se uita la noi noi intoarcem privirea.
Ai putea sa o intrebi de exemplu sa... iti dea un servetel! Si vezi dca se balbaie sau e mai timida, vorbeste frumos cu tine etc.

Funda? :*

| Ysa232 a răspuns:

Fii sincer si spune-i ce simti... dar daca nu esti sigur intreaba-i prietenele sau afla de la cineva vreo informatie. cand esti sigur intreab-o! funda? happy

| GulDan explică (pentru Ysa232):

Sta cu vreo 2-3 baieti mai mici laughing cand vin la vestiar ma intalnesc cu ei des. sa-i intreb ceva despre fata acea dar nu am idee ce...

| Ysa232 a răspuns (pentru GulDan):

Poti sa-i intrebi : ce face... date cu binisorul pe langa ei, intreaba-i daca te place. imprieteneste-te cu ei ca sa poti ajunge la ea happy

| daniel001 a răspuns:

Tinere, go for it, nu mai sta si daca te respinge ce? Spui "Scuze ne-am intersectat intamplator de atatea ori incat mi se pare nenatural sa nu te salut, asa deci, buna ce mai faci eu sunt x, etc..." Atentie, tine minte daca o tipa se uita la tine mai mult decat o data inseamna ca vrea sa vorbesca cu tine, nu neaparat ca vrea sa fie gagica ta, vrea sa comunice, sanse de succes sunt 90% sa reactioneze pozitiv. nu mai pierde ocazia. sa-mi spui cum a fost.