| Insurgent a întrebat:

O fata de la mine de la scoala tot zice ca te poti droga ca acidul de l suc sau apalaughing...ma rog.,...
e adev?

5 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Nu nu este.Acidul se gaseste in fructe si in animale ceea ce inseamna ca nu e drog.

| Rioko a răspuns:

Sincer, nu am auzit de asa ceva blushing. Eu acum 2 ani ai mei imi luau numai apa minerala si sucuri si ajunsesem sa nu mai beau si apa de la robinet sau plata. Asta timp de un an. Dupa incepuse sa nu imi mai palca.Si de un an intreg nu am mai baut decat max 5 sticle de suc acidulat. Tu in intrebare ai zis: "te poti droga" - adica sa nu poti sa renunti la acel lucru; si ar trebui sa fie interzis daca e drog (nu?). In final eu nu cred ca e adevarat ce a zis ea... poate ca a citit undeva pe net sau intr-o revista si stie de acolo dar asa se zicea si ca trebuie sa vina un cutremur mare...si nu a mai venit worried.

| MICHAel a răspuns:

Se pare ca acea fata ori este blonda, sau ma rog una dntre voi, tu ca ai crezut iar ia ca va minte cu asa ceva, iar in al doilea rand poate sa drogat ia cu prea mult acid din suc si apa laughing Cum mah sa te droghezi cu acid in primul rand acel acid este eliberat in aer imediat ce bei sucul sau ma rog apa (ragaieli). doamne cat da... pot fi uni rolling eyes

| gagaangel a răspuns:

Buna

nulaughing))
cum naibi?laughing)))

stai linistit/a

bafta si nu incerca treaba cu drogurile nu-i de glumawinking
:X

Întrebări similare