| Insurgent a întrebat:

O fata de la mine din sc este o mincinoasa sh o amre plagiatoare, deci deja ma enerveaza! sa va zic niste faze...pai aveam o data la status dnd fac dnb sau ceva de genu, sh a doua zi ma trezesc casi pune la av o poza ca i love dnb, sh am intrebare chestii de dnb sh habar navea sa raspunda, mai si zicea ca stie de cand era mica blah blah waiting, asa dup mi-am pus la status dnd caraoke, sh ma trezesc ca are acelasi status ca mine... da stiti pana acum nu avea! stiti am adoptat stilu emo de ceva timp sh acum ii place emo, waw adikk inainte credea ca sunt satanisti ca nu stiu ce sh acum ii plac! de curand sia pus la status dnd dnb si karaoke rolling on the floor lol, deci mor de nervi waiting ce dracu are fata asta ca deja ma exaspereaza waiting?

12 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Da-i ignore!

| DakotaRoyse a răspuns:

laughing)
Să nu crezi că e singura scorpie de pe planetă care face asta. Unii fac asta doar pentru că sunt prea proşti să fie cât de cât originali. Unii fac asta din simplul fapt că vor să enerveze "posesorii de drept". Şi unii fac asta pentru că nu-şi dau seama că plagiază şi totuşi începe să li se pară ceva cool când văd că cineva din cercul lor are o părere pozitivă sau adoptă ceva nou (cum ziceai tu de emo).
Şi eu am d-astea în listă multe şi mărunte, da' ce să le faci? Până nu te acuză pe tine că tu le plagiezi, nu prea ai multe mutări pe tablă. Ai putea totuşi să o întrebi de când îi place emo? (că tot de asta e vorba) Fă-te proastă şi pune-o să îţi spună după părerea ei ce e aia şi cu ce se mânâncă. Dacă nu-ţi place răspunsul întreab-o sincer şi direct în faţă: nu cumva te-ai luat după mine? Bineînţeles, ai putea isca un scandal, dar dacă nu rişti, nu câştigi.

| cristina_3043 a răspuns:

E posibil ca u sa fi mult mai populara decat ea si sa fie invidioasa pe tine
poate ca incearca sa te copieze ca sa fie la fel de placuta de cei din jur ca si tine

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Îţi zic eu ce aveţi amândouă. Sunteţi teribiliste. Vreţi să păreţi ceea ce nu sunteţi, să ieşiţi în evidenţă cu statusuri de fiţe, comportament, limbaj şi vestimentaţie ce fac parte din stilul EMO, care este un trend acum. Fii "true", şi maturizează-te!
Baftă!

pa, pa.

| ConstiintaTa a răspuns:

rolling on the floor rofl asa faceam si eu cu o fata si. pentru ca am fost pusa in situatia fetei.si stii de ce o face? Pt ca te admira sau pentru ca ii place personaliattea ta si vrea foarte foarte mult sa fie ca tine sau cel putin sa semene cu tine stiu din propria experienta! Incearca sa ii spui in fata! mie mi-a zis prietena mea dar dupa s-a comportat ciudat in sensul ca nu mai vb cu mine, ma injura, ma rog...ca si cum am fi fost certate la cutite si cand ma duceam al scoala imi facea zile friptelaughingpana i-am raspuns cu acceasi moneda si pana la uram ma dadeam pe langa ea si ne-am impacat si acum suntem cele mai bune prietene happySper ca te-am ajutat! Muah:*** bye

| Essence a răspuns:

Nu trebuie sa te superi, pentru atata lucru.
sincer, cred ca ar trebui sa fii mandra ca esti un 'model' pentru altii care nu sunt in stare sa-si descopere propriul stil.
vorbeste pur si simplu cu colega ta, explica-i sa nu se mai ia dupa tine, sa fie originala.
" deci deja ma enerveaza! ce dracu are fata asta ca deja ma exaspereaza? ". nu intra in conflicte mari cu colegii, poarta o discutie amicala.

si nu uita, fii mandra.
papa. happy

| oVeveritzaDulcexD a răspuns:

Ii place personalitatea ta si vrea sa fie ca tinewinking Nu o lua in seama.Sa speram ca intr-o zi isi va da seama ca e o prostie cea ce face. straight face Nu te mai enerva. Nu merita.winking

| minnieee a răspuns:

Chestiile astea sunt aiurea si copilaresti dar sunt enrvante. Oricum simte-te mandra ca cineva te copiazalaughing. Poate pentru ea esti un modelhappy.A...si ingnor-o.happy

| undercover_4494 a răspuns:

1. Tu esti fata sau baiat?
2. Zi-i sa termine ca-i dai ignore la urmatoarea abatere.
3. Da-i ignore oricum ca nu merita efortulwinking

| Rustin a răspuns:

Poate ii fanu tau...
mai stii?

| scully a răspuns:

E fana ta.
I'm your biggest fan I'll follow you until...ma rog oh go on
Te copiaza pentru ca probabil ii place stilul tau si vrea sa fie ca tine.
Fii cat mai originala si cat mai mandra de faptul ca te copiaza.

| Insurgent explică:

Eu nu vreau sa ies in evidenta...ma comport perfect normal doar ca incerc chestii noi... dar ma deranjeaza ca mereu plagiaza tot ce fac!