| UNICORNUSdef a întrebat:

O fată de la mine din şcoală spune despre mine lucruri stânjenitoare şi neadevărate. Cum o reduc la tăcere? Dacă nu o pot reduce la tăcere, dați-mi un sfat cum să suport totul.

5 răspunsuri:
| LonelyLoner92 a răspuns:

Incearca sa fii indiferent, indiferenta doare cel mai tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mimozele astea sunt tari in gura in general, dar daca le imbrancesti nitel si daca le ameninti cu bataia, imediat o dau la intors si inceteaza.
deci, fa-o sa te stie de frica.

| blAster85 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce mentalitate poti avealaughing)bataia auzilaughing

| Dobrin_Maria_1999 a răspuns:

Ca sa suporti acest comportament trebuie sa te gandesti asa: acum imi traiesc doar viata mea, nu si cea a altora. Dumnezeu nu a trimis-o pe ea sa imi traiasaca viata mea. De ca sa ma intereseze de ceilalti cand am o viata frumoasa? Invat lucruri noi la scoala, ma bucur de natura (soare, nori, frunze, copaci).
Sper ca te-am ajutat. Pupici happy
Si numai bine happy

| Lovius a răspuns:

Eu sunt de parere ca nu ar trebui sa iti pese ce spun altii atata timp cat tu stii adevaru si sti cum esti.
Daca te iei dupa toate vorbele spuse de altii nu ajungi niciunde. Asa ca prieteni iti sunt aceea care nu asculta vorbele lumii ci pe tine. Nu iti fa griji in privinta asta. Ai putea doar sa mergi la persoana respectiva care scoate vorbe sa ii spui ca inceteze. Nu te panica sau impacienta ca dupa sa nu zica ca vrei sa demonstrezi ca nu e adevarat sau mai stiu eu ce din cauza ca vrei sa ascunzi ori ..scenarii de ale lor ...mai bine nu baga in seama..sa te doara fix in cot :* :* :* Tu sti cum esti si ce faci, asta conteaza