| pauly a întrebat:

O fata din scoala ma place foarte mult... eu nu!(urata). Problema e ca ea crede ca si eu o plac si o iubesc, chiar daca eu o ignor tot timpul. Ma puteti sfatui ce sa fac sa vada ca nu imi pasa de ea? Multumesc mult!

12 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Stai cu ea de vorbă și îi spui diplomatic că ai pe cineva și gata.
Pa, pa.

| Silvia a răspuns:

Ignor-o in continuare si spune-i daca e nevoie sa te lase in pace pentru ca tu nu o placi si fa ceva care sa o dezamageasca, sa o faca sa isi dea seama ca nu o placi.

| madalicious a răspuns:

Zi-i in fata ca nu o placi. Este un adevar dur dar asa te va lasa in pace.

| asdgfhresry a răspuns:

Mda, stiu si eu cum e ca un coleg in continuu imi face declaratii si ma enerveaza. I-am spus nu, dar nu ma lasa in pace. Oricum cel mai bine este sa iti faci o prietena si sa te plimbi pe langa ea. Dar nu fi prea rautacios ca dup-aia normal ca o sa aiba o fata oribil de trista si nu cred ca iti va placea sa o vezi plangand si suferind big grin daca iti faci prietena fa-o sa te vada doar putin ca esti cu aia, dar dup-aia incearca sa o eviti mai mult, sa nu mai ai de a face cu eabig grin Bafta happy

| f a răspuns:

Fa-ti o prietena, saruta-te cu ea in fata ei sau/si insult-o cum stii tu mai bine.thinking noroc!winking

| 16.laura.16 a răspuns:

Nu crezi ca te simti putin superior in momentul in care o analizezi doar din punct de vedere fizic?
Daca nu ai niciun sentiment pentru ea, va simti asta! Nu e greu sa simti ca cineva nu te vrea!

| tremurici a răspuns:

Zii simpluc a nu o placi sau pur si simplu zii ceva de genu daca se baga inseama:te cunosc? sau: cum iti era numele ca nu-mi amintesc?happy

| Kate21 a răspuns:

1.continu-a sa o ignori
2.gaseste pe cineva care sa o placa si ajuta-l sa o cucereasca
3.incearca sa deveniti prieteni buni, doar atat
4.nu ii alimenta iluziile

| dede16 a răspuns:

Ii spui sa te lase in pace.Simplu

| gabitza_6878 a răspuns:

Prezinta-i un alt baiat
poate se indragosteste de ala laughing

| .LoLo. a răspuns:

Du-te si vorbeste cu ea si fa-o sa inteleaga ca nu o placi. Daca tot nu te crede, las-o min pace sa creada ce vrea. Sau poti sa-ti faci o iubita ca sa vada cat de mult s-a inselat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost si eu in situatia asta. Un baiat ma placea dare u nu pur si simplu poti sa ii zici in fata ca nu esti interesat de ea sau sa o eviti cat se poate de mult...