Va fi tratata la fel si va ajunge in ultimul hal o oarecare asa cum sunt multe in ziua de azi.
Daca vorbeste urat si are placerea de a-si bate joc de oameni, inseamna ca are un anturaj, prieteni care o incurajeaza spre astfel de comportament si, cat timp va fi sub aceasta influenta nefasta, comportarea ei in viitor va fi aceeasi.Sa stii ca sunt multi oameni care au aceasta satisfactie sadica de rani semenii lor.
Va ajunge sa fie mereu parasita de prieteni, nimeni nu o va mai ajuta, iar intr-un final va ajunge sa aiba familia ei, dar va fi total nefericita. Stiu din surse sigure. Era exact cum ai descris si tu. Imi pare rau pentru ea si pentru toate fetele care nu stiu sa respecte pe cineva
Depinde, daca ramane asa v-a trai singura cu o pisica in brate, daca se schimba o sa fie bine.
Genul asta de fete sunt cautate in televiziunea romaneasca.va fi ceva gen :Bianca Dragusanu adica sa iti spun clar:va aparea in fata camerei,se va dezbraca,va face poze,va scoate cateva cacofonii,va comenta despre vedete si intamplarii mondene, va raspunde cu,, nu'' la unele avansuri si in timpul liber aceasta fata va avea numai miliardari dupa fundu ei.