| MeGustaaaaa a întrebat:

O fata zice ca daca ai sanii "ascutiti" si putin lasati in timp ce`ti cresc iti vor ramane asa daca nu porti sutien.Adica a spus ca trebuie sa poti mereu sutien ca sa stea drepti si cand n`ai sutien.Asa`i/?

Răspuns Câştigător
| impresivepanda a răspuns:

Nu. Poti sa-i spui fetei ca nu e asa... Daca porti tot timpul sutien, faza e ca la batranete intre sani o sa fie buricul >3
Si apropo sanii se tot dezvolta si crez rotunzi toti sanii :*

Sper ca ti-am fost de ajutor ♥

| MeGustaaaaa explică (pentru impresivepanda):

Deci, daca`s acum ascutiti, putin...mai incolo, adica dupa ce se opreste crestera, se vor rotunji?

Ca unele zic, pe TPU ca nu, sa iau bustiera, ca nu stiu ce.Ca sutienele cu sarma in partea de jos fac rau.Da daca is fara sarma? Nu mai inteleg nimic.Deci, 1.se fac de la sine rotunzi? 2. bustiera sau sutien fara sarma?

| impresivepanda a răspuns (pentru MeGustaaaaa):

Deci... cum crezmai demult femeile aveau sanii rotunzi?
Ele cum munceau toata ziua, faceau ca un fel de sport si ( iti amintesc = Nu purtau sutien ) Dar daca vrei neaparat sa porti sutien poarta din alea fara burete sau cu burete mic. Si ca sa-ti raspund la ambele intrebari: Da saniii se rotunjesc in timpul cresterii :p

Mersi mult!:*Momentan ii am putin ascutiti da` m`ai linistit... sper sa se rotunjeasca. Felicitari pentru fundoi.:*

| Aarryel a răspuns (pentru impresivepanda):

Verișoară mea are sânii foarte mici și rotunzi, iar eu îi am ascutiti, și maricei,.Nu înțeleg.

10 răspunsuri:
| aiurea231223 a răspuns:

Din potriva sutienul agraveaza. Poarta bustiera e mai sanatoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt total de acord cu @Sympathy..ar fi mai bine o bustiera.
Daca ii ai "ascutiti" si lasati poti face exercitii pentru tonifierea lor.
Cauta pe google sau aici:
http://www.cursurigratuite.ro/capitol/51/7_Exercitii_pentru_sani.html

| lVlad a răspuns:

Tu pui numa intrebari de "tate" si sutiene:-l mai lasa-maoh go on

| MeGustaaaaa explică (pentru lVlad):

Bine mah mai taci...si ce? Ti ciuda? LAs`ma in pace.

| lVlad a răspuns (pentru MeGustaaaaa):

Taci u pustoaicotongue