Este perfect adevarat.si mai e un citat care e perfect adevarat "o femeie nu uita niciodata barbatii cu care a fost impreuna in schimb isi uita unii prieteni...barbatul uita femeile cu care a fost impreuna in schimb prietenii niciodata"
Nu stiu de ce, dar tind sa cred mai mult varianta a doua.
Putem spune ca ambele variante sunt perfect adevarate, doar daca ne gandim ca o femeie are mai putini parteneri pe parcursul vietii decat un barbat(asta daca este o femeie respectabila si nu una,, usurica"), pe cand un barbat are mai multe experiente...(in mod normal), si atunci femeia nu-i va uita pe cei din viata ei, precum si barbatul isi va aduce aminte peste ani de acea fata care l-a refuzat
Pacat ca atata lume are atatea probleme cu intelegerea unei metafore. O femeie uita un barbat de care a fost indragostita si cu care n-a fost impreuna? Nu! Dar trece mai usor peste asta dupa o vreme, cand are pe cineva potrivit. Un barbat uita o femeie cu care a fost? Nu, dar nu va parasi o femeie pe care o iubeste pentru o fosta. Nu uita nimeni nimic, decat daca are probleme nasoale la cap. Si mie mi-ar fi teama de un scurtcircuit la creier cu atatea adevaruri universale
Da, n-o sa uit niciodata ca am ratat-o pe brigitte bardot cand era tanara de ce? pentru ca mi-e greu sa cred asta...acum am inteles.
In cazul femeilor zic ca e adevarat, cred ca o femeie tine minte toti barbatii cu care a fost. Dar in cazul barbatilor nu stiu ce sa zic. Nu am auzit asa ceva, poate ei se ascund sa spuna ca le-ar fi placut sa fie cu X, dar nu au fost.
Da! barbatiilor le este greu sa creada ca nu au avut-o pe x sau y si de aceea nu uita.
Pai nu o uiti nicioadata, dar nu iti mai pasa de ea atunci cand esti fericit cu alta persoana
Cred ca sunt unele femei cu memoria incarcata bine in cazul asta
si barbati de asemenea...
n întreabă: