Spui ca...biologia e naspa, si ca n-ai inteles nimic, si ca n-a anuntat testul`, si ca toti ati luat note mici, si ca profa e o scorpie, si ca iti vei marii media...Mai bagi si tu cateva gogosi pe-acolo si merge.
¨Mami, eu am invatat, dar nenorocitul de profesor mi-a dat 4¨ iei o fata de nevinovata cu un bot de 2 m si poate, poate scapi.
Stii ce trebuie sa faci, nu? Invataaaaaaaaaaaaa!
Si eu sunt intr-a 9a, zi si tu ca nu ai inteles dupa cat te-ai uitat peste toate lectiile nu ai inteles nimic, la ce capitol esti? Noi suntem la unul cu Mendel, legile lui Mendel.
'''Mama, proful de biologie mi-a pus mie 4 din greseala. El de fapt a vrut sa puna 4 altui coleg si din greseala mi la pus mie. ''
Eu ce sa mai zic ca am un profesor de biologie care daca te prinde o data ma o data ca nu ti-ai invatat sau ca nu ti-ai facut tema si nu numai. daca te vede ca vorbesti sau pur si simplu daca are el pica pe tine te scoate afara din clasa ori itid a 3.
Si am facut scandal la diriginte si profesori dar tot nu ni l-a schimbat, am facut si lucruri nebunesti ca sa scapamd e el si tot nu)
Pur si simplu ii spui ca nu ai fost pregatita sa te asculte. te ascultat tocmai cand nu te-ai pregatit indeajuns, ai avut de invatat si la alte materii(desigur cu un ton din ala de nemultumita) Si asta e acum...treci si peste asta oricum nu uita mai bine spune-i tu de nota nu ii lasa sa afle dintr-o sedinta sau de la profesor pentru ca e mai rau asa daca ii spui la sedinta nu o sa mai ai probleme(din proprie experienta o spun).
Adevarul este intotdeauna cea mai buna scuza. Daca minti, parintii se vor supara si mai tare - sunt deja 2 greseli. Spune adevarul si te vor ierta.
Profesoara a trecut nota lui x mie si cica nu poate sa o schimbe, ufff
Eh stiu cum e .eu in a 5-a si a 6-a. am avut doar 9 si 10 la bio acum varza sunt a 7 a si urasc biologia... e vb de anatomia omului nu suport sa aud lucruri despre x si y legate de corpu uman si profa ne pune sa invatam mult .
Ca ti'a fost rau... sau ca nu te'ai putut concentra la test [sau cand te'a ascultat]... ca se uita x, y, z la tine si te'ai intimidat...
scuze se gasesc... imaginatzie trebuie' sa ai
Mamiii... te iubesc, mamiiii...as vrea sa-ti dau o veste pentru care am plans o jumate de ora ...am luat cea mai mica nota din viata mea(aici ar trebui sa apara lacrimile )nu am avut timp sa-mi invat lectia pentru ca stiam ca ne da test la cutareasca materie si scorpia(sau rechinu)de prof/esoara a zis ca nu ne asculta dar s-a enervat de la ora cealalta care a avut-o inaintea orei noastre si s-a descarcat pe noi...mamiiiii...promit ca o sa invat de acum incolo la toate materiileeeemamiii
Si eu am luat la test 4 la biologie ( 1 pct. din oficiu ), din neatentie ( eu luam la bio numai 8, 9 si 10 ), dar le-am spus parintilor de nota asa : cand m-am intors de la sk i-am zis,, Sa incep cu cea rea sau cu cea buna ( mai luasem in aceiasi zi un 8 la fizica - la test ) si ea a zis cu cea rea si i-am spus de 4 si nu mi-a facut nimic ( primul 4 ). asa ca mai bine spune-i tu mamei tale, decat sa afle de la un profesor sau la sedinta. MULT NOROC
Ca sa faci o mama sa nu se supere pe tine faci in felul urmator:
Daca ai materia x a doua ora si tu mai ai 3-4 ore, o suni frumos pe mamica si-i spui cat ai luat.astfel,pana cand te duci tu acasa, ea se va gandi ca tu poate n-ai avut timp sa inveti, ca ti-a fost rau, etc, etc.Si cred ca biologia ar trebui sa iti placa.Bine.Acum depinde si de profesor/oara.De exemplu, eu am numai 10 la bio, dar profu' de si el de nota 20. E cel mai de treaba prof. pe care l-am avut vreodata, si il respect enorm de mult.Deci ne structureaza lectiile, ni le explica de le inteleg din clasa, acasa nu mai invat. Sper sa iei note bune de acum.
Nu ii spui nimic, te mai duci o data la biologie, iei un 5 si nu mai mergi tot semestrul