| Noask a întrebat:

O idee ce scuza sa inventez pentru ca am luat 4 la biologie?

22 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Spui ca...biologia e naspabig grin, si ca n-ai inteles nimic, si ca n-a anuntat testul`, si ca toti ati luat note mici, si ca profa e o scorpie, si ca iti vei marii media...Mai bagi si tu cateva gogosi pe-acolo si merge.big grin

nony
| nony a răspuns:

¨Mami, eu am invatat, dar nenorocitul de profesor mi-a dat 4¨ iei o fata de nevinovata cu un bot de 2 m si poate, poate scapi.
Stii ce trebuie sa faci, nu? Invataaaaaaaaaaaaa!

| juniper a răspuns:

Si eu sunt intr-a 9a, zi si tu ca nu ai inteles dupa cat te-ai uitat peste toate lectiile nu ai inteles nimic, la ce capitol esti? Noi suntem la unul cu Mendel, legile lui Mendel.

| Pho3nix a răspuns:

'''Mama, proful de biologie mi-a pus mie 4 din greseala. El de fapt a vrut sa puna 4 altui coleg si din greseala mi la pus mie. ''

| viatadecacatt a răspuns:

Eu ce sa mai zic ca am un profesor de biologie care daca te prinde o data ma o data ca nu ti-ai invatat sau ca nu ti-ai facut tema si nu numai. daca te vede ca vorbesti sau pur si simplu daca are el pica pe tine te scoate afara din clasa ori itid a 3.
Si am facut scandal la diriginte si profesori dar tot nu ni l-a schimbat, am facut si lucruri nebunesti ca sa scapamd e el si tot nulaughing)
Pur si simplu ii spui ca nu ai fost pregatita sa te asculte. te ascultat tocmai cand nu te-ai pregatit indeajuns, ai avut de invatat si la alte materii(desigur cu un ton din ala de nemultumitalaughing) Si asta e acum...treci si peste asta oricum nu uita mai bine spune-i tu de nota nu ii lasa sa afle dintr-o sedinta sau de la profesor pentru ca e mai rau asa daca ii spui la sedinta nu o sa mai ai probleme(din proprie experienta o spun).

leonardk
| leonardk a răspuns:

Adevarul este intotdeauna cea mai buna scuza. Daca minti, parintii se vor supara si mai tare - sunt deja 2 greseli. Spune adevarul si te vor ierta.

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Profesoara a trecut nota lui x mie si cica nu poate sa o schimbe, ufff crying
Eh stiu cum e crying .eu in a 5-a si a 6-a. am avut doar 9 si 10 la bio acum varza crying sunt a 7 a si urasc biologia... e vb de anatomia omului sad nu suport sa aud lucruri despre x si y legate de corpu uman crying si profa ne pune sa invatam mult sad.

| amaadina a răspuns:

Ca ti'a fost rau... sau ca nu te'ai putut concentra la test [sau cand te'a ascultat]... ca se uita x, y, z la tine si te'ai intimidat...
scuze se gasesc... imaginatzie trebuie' sa aihee hee

| TeoIonela a răspuns:

Mamiii... te iubesc, mamiiii...big grinbig grinbig grinbig grinbig grinas vrea sa-ti dau o veste pentru care am plans o jumate de ora ...am luat cea mai mica nota din viata mea(aici ar trebui sa apara lacrimilehappy )nu am avut timp sa-mi invat lectia pentru ca stiam ca ne da test la cutareasca materie si scorpia(sau rechinu)de prof/esoara a zis ca nu ne asculta dar s-a enervat de la ora cealalta care a avut-o inaintea orei noastre si s-a descarcat pe noi...sadcryingmamiiiii...cryingpromit ca o sa invat de acum incolo la toate materiileeeecryingmamiiicrying

| doolce_5899 a răspuns:

Si eu am luat la test 4 la biologie ( 1 pct. din oficiu ), din neatentie ( eu luam la bio numai 8, 9 si 10 ), dar le-am spus parintilor de nota asa : cand m-am intors de la sk i-am zis,, Sa incep cu cea rea sau cu cea buna ( mai luasem in aceiasi zi un 8 la fizica - la test ) si ea a zis cu cea rea si i-am spus de 4 si nu mi-a facut nimic ( primul 4 ). asa ca mai bine spune-i tu mamei tale, decat sa afle de la un profesor sau la sedinta. MULT NOROC

Răspuns utilizator avertizat
| Noask explică:

Eu nu is a 9 si nu vb despre animalechatterbox

| piticul2atomic a răspuns:

Ca sa faci o mama sa nu se supere pe tine faci in felul urmator:
Daca ai materia x a doua ora si tu mai ai 3-4 ore, o suni frumos pe mamica si-i spui cat ai luat.astfel,pana cand te duci tu acasa, ea se va gandi ca tu poate n-ai avut timp sa inveti, ca ti-a fost rau, etc, etc.Si cred ca biologia ar trebui sa iti placa.Bine.Acum depinde si de profesor/oara.De exemplu, eu am numai 10 la bio, dar profu' de si el de nota 20. E cel mai de treaba prof. pe care l-am avut vreodata, si il respect enorm de mult.Deci ne structureaza lectiile, ni le explica de le inteleg din clasa, acasa nu mai invat. Sper sa iei note bune de acum.

| Iulian03 a răspuns:

Mama nu am inteles la exercitiul asta:
Si ii arati exercitiul.

| vitas a răspuns:

Spune ca te-a intrebat alta tema nu cea invatata de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cu scuze din acestea ai sa ajungi doctorita...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am raspuns dintr-o lectie ce nu am facut-o la scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine imi spune si mie ce scuza sa inventez pentru note mici la mate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nam putut sa invat pentru ca fratii mei cantau si nu am mai putut sa invat. sau. vacina de la 3 facea galagie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma frate eu zic ca cel mai bine ii sa zici asa: ma mama tata pe mine nu ma intereseaza biologia, am sa fac si eu cumva sa am o nota de trecere la materia asta. in schimb ma pasioneaza... si competezi tu acolo. si asa nici nu ai mintit, si te si scoti. parerea mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii spui ca ai luat 4. ii spui si u ca ai luat 6 7 si poate merge.

| flavius1921 a răspuns:

Nu ii spui nimic, te mai duci o data la biologie, iei un 5 si nu mai mergi tot semestrulhappy