| NoUseForAName a întrebat:

O intrebare cam nasoala. laughing

Sunt cam obsedat insa nu pot zice obsedat, de fete. Adica nu e zi sa nu ma gandesc la ele parca as fi drogat. Insa nu mai am prietena de 1 an pentru ca nu vreau relatii doar de-o saptamana 2, vreau ceva de durata...

Nu stiu ce e cu mine, poate ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

@MeyBro,a zis prietena, uita-te mai bine.Nu cred ca esti obsedat, pur si simplu vrei sa fii cu cineva.Incearca sa gasesti o fata pe gustul tau, care vrea si ea o relatie de durata thinking nu am idee straight face

11 răspunsuri:
| MeyBro a răspuns:

Ai zis ca numai ai prieten straight face, esti gay?

| Catherine a răspuns:

MeyBro.smug...citeste mai bine...nu jigni baiatu degeaba

| Catherine a răspuns:

Si in legatura cu tine nu stiu ce sa zic...o sa iti treaca da peste ceva timp.iar daca u vrei o relatie de durata trebuie sa cunosti destul de bine acea persoana. pentru ca daca nu o cunosti o poti cunoaste pe parcursul relatiei dar nu stiu daca iti va placea si in acest caz relatia tine 2-3 saptamana

| Catherine a răspuns:

App din ce jud. esti smug

| MeyBro a răspuns:

@a zis prieten, iar dupa a editat. Imi pare rau daca te-ai simtit jignit, eu nu am facut decat sa-ti raspund la intrebarea ta cu alta intrebare.

@Cat despre problema ta : eu zic sa astepti pana gasesti fata potrivita, numai fia sa de obsedat! Ce varsta ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca zici din start "vreau o relatie de durata" ce rezolvi? mai intai ai o relatie, daca e de durata sau nu, se hotaraste dupa ce vezi fata respectiva. Daca v.a intelegi, aveti o relatie de durata, daca nu, nu. Nu poti sa vezi o relatie de durata, de la un km distanta

| NoUseForAName explică:

Arad. Cathrine, te bate gandul? smug

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Oricum,a gresit, nu trebuia sa zici asta laughing

| NoUseForAName explică:

Am 18 ani insa FetitaSoare, majoritatea relatiilor le-am avut scurte pentru ca ori ma inselau ele si ma paraseau si aflam dupa ceva timp ca m-a inselat, ori le-am prins inselandu-ma. Vreau sa gasesc macar o persoana care sa ma aprecieze insa nu am gasit...
La 18 ani nu gasesc inseamna ca ori sunt ceva "patruped" ori nu exista fata pentru mine... Nu stiu...

| Catherine a răspuns:

Pacat eu st din ctalaughing...pe mine ma bat multe ganduri laughing

| Catherine a răspuns:

Perfect daca ai 18 ani laughing eu st ceva mai mik...da nu insel sunt devreme acasa ...tot ce isi doreste un baiat laughing