| pwp a întrebat:

O intrebare care a fost raportata, pusa de Apache:

Pentru ratatii siteului... http://i.imgur.com/LEDTR.png

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Poza este simpatica insa acest gen de limbaj si gestica, nu cadreaza cu regulamentul acestui site si cred ca de aceea a si fost raportata intrebarea, ori mai bine zis postarea acestui link.
Nu este bine sa picam si noi la nivelul celor care, din nestiinta, din rea vointa ori din asa zisa "joaca", transforma acest site, care are o misiune nobila de intrajutorare, intr-o vanatoare de "vrajitoare", batandu-si joc (prin acordarea stupidelor) la raspunsurile, ce nu merita acest gen de apreciere. Noi insa, nu putem ca sa ne "razbunam in felul indicat in link", pe cei ce n-au ce sa caute pe acest site de fapt, si sa-i denumim "ratati", chiar daca apreciem ca, li s-ar cuveni acest calificativ.
Am primit si eu destule "stupide" nemeritate dar, cum aceasta apreciere a fost nefondata, stupida a fost doar actiunea userilor care au "acordat acest gen de apreciere".
Un gand bun tuturor, mai multa maturitate in analizarea raspunsurilor la care acordam "calificative" si sa dovedim ca meritam sa navigam pe un site, care a fost constituit doar pentru a fi de folos celor aflati in nevoie.

1 răspuns:
| DeathBat6661 a răspuns:

Mama ce tarelaughing