| Tops a întrebat:

O intrebare ce am mai fost pusa: Am 16 ani si am nevoie de bani, in jur de 600 ron+ intr-un interval destul de scurt 1 luna. Deci vreau sa va intreb cum pot face bani la varsta asta?
Am gasit post la o spalatorie auto 200 ron pe luna 6 zile pe saptamana 10-12 ore pe zi asa ca nu mi-a convenit.
Un alt "job" ar fi fost sa pazesc cultura de pepeni a unui fermier, cu 20-30 de lei pe zi, 7 zile pe saptamana, 18 ore pe zi (in cei 20-30 intrau si banii de mancare).Asa ca nici asta nu mi-a convenit.
As putea face poze (sedinte foto/poze la evenimente) dar "pitzi" vor sa li se faca poze profesioniste pe gratis.Deh...fetele!
Iar cu pozele la evenimente, cineva mi-a zis ca decat sa dea 200 de lei pe niste poze facute de cineva necunoscut, se multumeste cu pozele facute de vecina cu o camera oarecare.
Am incercat sa fac obiecte artizanale (cutite,bratari, etc.)
Nimic...
Am incercat sa vand pe diferite site-uri "vechituri"... Am scos intr-o saptamana ceva bani... in jur de 300lei.
Alte idei aveti?(Fara GoogleAdsense-am incercat si asa-1 euro intr-o luna)

1 răspuns:
| Nicoleta_Man_1993 a răspuns:

Din pacate nu prea ai ce sa faci la varsta asta mai ales ca acum patronii sunt obligati sa te angajeze si nu pot deoarece este minor...ce sa zic asa eram si eu la varsta ta, acum am 18 ani.Tot ce am avut de facut a fost sa astept.Cand o sa fi major o sa ai mai mule oportunitati