| ONU_2429 a întrebat:

O intrebare destinata fetelorbig grin

am si eu o mareee curiozitate acum ceva vreme m-am despartit de fapt mi-a dat mai mult papucii si printre explicatii bl bl bl mi-a sps ca sarut ft bine(nu ma laud cu chestia asta) oare sa nu ii fi placut cum sarutam sau dc a spus chestia asta?big grin

Răspuns Câştigător
| motherfuckerstyle a răspuns:

Un compliment frumos pentru o despartire. poate chiar i-a placut cum saruti:d

4 răspunsuri:
| InoTkd95 a răspuns:

Daca nu a spus. o ironic inseamna ca e adevarat... poate a avut alt motiv din care ti-a dat papucii. Am avut jh eu o prietena care a patit o chestie de genul da ea a fost proasta rau. s-a intamplat astfel: prietenul ei invata de dimineata cu mine si cu prietenul meu si stateam intr. o zi toti 3 pe banca in pauza la scoala. si nu stiu cum venise vorba de prietena asta a mea. si face gagicasu :,, buey sa vedeti intr. o zi ce am patit:am venit la scoala la ea de dupa-amiaza si am vb acolo nu stiu ce si cand sa plec dau sa o sarut si ea se fereste si am intrebat. o de ce nu vrea si ce credeti ca imi zice? alti baieti cu care am fost mi-au zis ca nu sarut bine si am zis ca poate zici si u la fel" laughing asa ca nu face si u la fel, fii increzator si nu te lua dupa gura fetelor ca e inselatoare...

Răspuns utilizator avertizat
| Aanddre a răspuns:

Daca ti-a spus ca ii place cum saruti.
Inseamna ca asta i-a placut cel mai mult la tine.
De ti-a zis doar asta thinking presupun
Cel mai bine ar fi sa nu il cicalesti cu asta, sa il intrebi ce ai vrut sa spui prin asta si tot felul de bazaconii, 1 data da, dar nu in excestongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca a spus'o pe un ton ironik inseamna ca era invers...sau poate ca sarutzii binelaughing