Consider ca daca esti un tip care gandeste cat de cat normal, ignori fara prea multa bataie de cap faptul ca pipita aceea si'a facut o poza nu stiu cum sau ca fata ei cere palate. Acestea fiind spuse, daca tu nu intelegi ce intelege ea prin asta de ce te chinui sa o faci?
Se numeşte prostie şi e foarte frecventă pe hi5. În general încearcă asemenea persoane să atragă atenţia pentru că wow : " ce tari sunt ei". Sincer eu când asemenea poze în vine să-mi pun mâinile la ochi, nu-mi place să am coşmaruri noaptea. Baftă!
Pentru cocalari conteaza pozitia in care este facuta fotografia. Deci nici fata nu e mai presus de ei
Pai la intelectualitatea pe care o detine doar asa poate atrage atentia si...fiecare are dreptul sa viseze
Mda... ei bine, IQ`ul unora este mai scazut ce sa ii faci? Se cred mult mai interesante daca fac asta! Nu e de mirare ca a ajuns ce a ajuns tarisoara noastra draga!
Pa! Eu ma mut in SUA! Eventual pe Marte!
Frate sti ca la unele fete din ziua de azi decat sa roage pe cineva sa le faca o poza mai bine si le fac singure cu telefonul cu care mi-ar fi rusine sa mi-l scot din buzunar pe strada si chestia cu buzele tuguiate inca nu so descoperit un raspuns concret
Rukhsandra întreabă: